Ultima actualizare: azi, 12:24

Locale

FOTO. Lapte pus la încălzit, imposibil de consumat! Cumpărat dintr-un supermarket din Satu Mare

Lapte de vacă distribuit în exclusivitate de rețeaua de supermarket-uri Carrefour expirat cu o zi înainte de termenul de valabilitate înscripționat pe partea superioară a ambalajului. 

Un sătmărean a avut surpriza neplăcută să pună la încălzit laptele cumpărat iar acesta să se acrească. Pe cutie era inscripționată data de 06.04.2022 ca fiind cea în care laptele expiră, însă după ce a pus laptele cumpărat de la Carrefour în cuptorul cu microunde pentru un minut, acesta s-a acrit. Cutia cu lapte a fost deschisă în seara precedentă și apoi ținut în frigider.

Pe cutia de lapte este menționat “A se consuma produsul în maximum două zile după deschidere”, însă sătmăreanul a precizat că nu au trecut nici măcat 12 ore.

 

5 comentarii

  1. 🤔🤔🤔 Răspunde

    …. și dacă mergi să reclami este posibil să afli cu stupoare că nu ai apăsat butonul corect la microwelle și de fapt tu ești vinovatul.🤔😱😲🥴🤮

  2. Fung Răspunde

    Eu sunt convins că cineva a luat produsul din frigider apoi ulterior s-a răzgândit și la lăsat pe cel mai apropiat raft (non frigorific), iar după o buna vreme de stat la cald, căzut printre cine știe ce articole, angajați să-l repună în frigider.
    Foarte multe produse cu caracter de depozitare în condiții frigorifice, găsești întâmplator pe rafturile a mai multor magazine ca fiind abandonate (nu duse la la loc cum face un om civilizat).
    Uite așa se întâmplase… POATE!

  3. misi Răspunde

    aici de ce ati scris numele magazinului? eu cred ca o ieftina facatura.

  4. @Fung Răspunde

    Nu !Sunt produse cu termen de valabilitate aproape de expirare,de la frigiderul special amenajat. Preturile acestor produse sunt cu 30-40% mai mici decat cele cu termene de garantie indelungat.Este adevarat ca risti cu aceste produse,insa nimeni nu ti le baga in plasa cu forta !Si nimeni nu-ti garanteaza ca laptele care mai are o zi pana la termenul de expirare va fierbe fara probleme …Gasesti astfel de produse la SUPECO(fost Bila) si la Carrefour,nu e niciun secret !

    • 🤔🤔🤔 Răspunde

      @@Fung, doar o singură observație. Acest lapte de plastic nu a rezistat nici la o simplă tentativă de încălzire scurtă la microwelle deci nici vorbă aici de fierbere.
      Eu de felul meu consum lapte din piață. Am cont de foarte multă vreme. Nu demult am cumpărat mai mult de siguranță lapte din magazin. Până la urmă nu l-am consumat și sincer l-am și uitat în frigider. Dar era ținut cum trebuie. După o săptămână dar încă în perioada de valabilitate am desfăcut ca să consum din lapte. Nu vreau să descriu ce s-a întâmplat. Era lichid dar numai gust de lapte nu avea. Repet, mai avea 3 zile de valabilitate. Sub orice critică. Și era un sortiment arhicunoscut și nu UHT sau alte mizerii artificiale (în speță Zuzu era). În mod interesant cu laptele din piață nu pățesc asta inclusiv vara când e cald. Oare de ce?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.