Ultima actualizare: ieri, 19:16

Locale

FOTO. Nebunie la concertul Dorian Popa de la mall. Şoferii, revoltaţi!

Nebunie la concertul Dorian Popa de la mall-ul din Satu Mare. Mii de persoane au participat duminică seara la concertul lui Dorian Popa de la Satu Mare Shopping City. Traficul în zonă a fost serios afectat. Dacă participanţii s-au simţit bine la concert, şoferii care au făcut cumpărături la mall ne-au reclamat faptul că nu s-au luat suficiente măsuri de siguranţă pentru pietoni.

Practic, pe rampa de urcare în parcare a fost plin de oameni, şoferii au fost nevoiţi să facă slalom printre oameni. Marea majoritate a particopanţilor erau copii, care nu au fost prea atenţi la maşinile care circulau fără restricţii. Totuşi, şoferii s-au dovedit a fi responsabili.

“Cei de la pază şi protecţia persoanelor nu pot lua măsuri pentru cei care stau înghesuiţi la înălţime şi pe carosabil pentru a vedea concertul? Până când nu se va întâmpla ceva nu se vor lua măsuri…”, ne-a transmis un şofer.

După terminarea concertului, Dorian Popa a stat mai bine de o oră să ofere autografe.

12 comentarii

  1. Lili Răspunde

    Bine ca cele 3 masini de jandarmi stateau bine, merci, sub rampa de acces la parcarea de deasupra mallului probabil sa nu le ploua.
    Proiectantul nu s-a gandit la partea de cincerte in aer liber astfel ca in aceste zile si cu linghispirurile de acolo, locul arata ca un balci de la tara. Pacat!

  2. DRUM CONSTRUCT SRL Răspunde

    O MAIMUTA si va fost de ajuns…

  3. România reală Răspunde

    Chiar nu pricep de ce vă mirați! Spectacol demn de un public pe măsură și cu un comportament pre-neanderthalian. Asta vor asta li se servește! De aia are priză și manelele în bantustanul ăsta! Bleah!🤮

  4. Horațiu Răspunde

    Țigăniada organizată pt retardați !!!!

  5. Satmarean 1 Răspunde

    Mare inspiratie pt tineri un neica nimeni,dar asta e generatia care vine din urma. Pacat de ei.

  6. Xpert68 Răspunde

    Daca pentru concertul unui maimutoi a fost perturbat traficul in mun Satu Mare se pune intrebarea unde oare se aflau organele politiei rutiere si locale la ora respectiva, probabil pe strazile secundare ca sa aplice sanctiuni pentru nepurtarea centurii de siguranta conducatorilor auto, nu sa decongestioneze traficul rutier!!!! Alo dl Danciut, dl Kereskeni nu comentati nimic!!??? De ce nu s-au luat masuri pentru evitarea acestui aglomerarii traficului rutier??? De ce nu sa organizat acest eveniment in gradina Romei asa cum se oraganizeaza anual Partium???? La fel si ziua orasului poate sa fie organizata in gradina Romei!!!!!Parcarea unui mall nu este destinata pentru patinoar sau carusel!!!! Asta ar trebui sa dea mult de gandit celor care autorizeaza astfel de manifestari!!!😡😈

  7. Osan Răspunde

    Vai și amar de el sătmar vaxxx oraș de unguri plin🤣🤣🤣🤣 dorian popa slab haideți la Baia Mare sa vedeți concerte!!!!

  8. Ciprian Răspunde

    Bine ca in weekendul trecut, cand au cantat bozgorii la auchan, nimeni nu s-a plans, desi abia se putea circula pe Careiului!
    Aici macar pe drumul public s-a putut circula normal, doar in parcarea lor privata a fost haos!

    • De aici înțelege fiecare ce vrea Răspunde

      Tu trăiești într-o realitate paralelă. Plus că indiferent ce ar fi vrei să fii supărat. Nu știu de ce amesteci cele două evenimente. Asta a fost o sindrofie absolut degeaba de promovare a subculturii urbane iar cealaltă o expoziția agricolă și încă ceva. Din ăsta ce ai căpătat? Ceva diaree de la mâncare? Dincolo intenția a fost să se facă afaceri cei din aceeași branșă. Pomenești că duci dorul zilelor orașului, aia cu hamsii, mici și pishat peste tot.

  9. Mihaita Piticu' Răspunde

    Asta ii generatia urmatoare….Gen Z…..Vai S-amar de tara asta…..Tara din evul mediu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.