Ultima actualizare: azi, 22:15

Locale

Liberalii sătmăreni, la Congresul PNL: ,,Ne-am pus încrederea într-un om serios, patriot’’

Liberalii sătmăreni, în frunte cu președintele Organizației Județene Satu Mare a PNL, deputatul Adrian Cozma, au participat, duminică, la Congresul care l-a făcut pe Nicolae Ciucă președintele Partidului Național Liberal. ”Ne-am pus încrederea într-un om care a pus mereu interesul național deasupra de orice”, a spus Adrian Cozma.

,,Primul ministru Nicolae Ciucă a fost ales președinte al partidului. Ne-am pus încrederea într-un om serios, patriot, un om care a pus mereu interesul național deasupra de orice. Suntem într-o perioadă dificilă și cred că asta e soluția: oameni dedicați binelui țării! Sper să fie bine și să putem merge mai departe! Mult succes domnule președinte!”, a transmis președintele PNL Satu Mare, Adrian Cozma.


CITEȘTE ȘI:

12 comentarii

  1. c-block Răspunde

    Și uite cum se leapădă aceste “valori” după jumate an de “echipa câștigătoare”! Nici nu-i de mirare cu asemenea p@liticieni că țara a ajuns în halul în care a ajuns! Sincer regret votul meu din 2020. Promit să nu se repete.

  2. Milițianul Răspunde

    Mesajul lui Cosma a fost: HAI SĂ ÎL PUPĂM ÎN CWR ȘI PE ĂSTA CA SĂ MAI AVEM LOC CĂLDUȚ ȘI SALARII BABANE ȘI MUNCĂ ZERO,că altfel eliberăm scaunul din Parlament.
    Pupător de coaye ai fost Cosmopolitane, Pupător de cwr ai rămas

  3. c-block Răspunde

    Tu belește ochii la cursul valutar. Nu te-a întrebat nimeni agitator sputnikist.

  4. c-block Răspunde

    Scuze, a fost reacție la ce a scris gaura aia de @x-ulescu.

    • x-ulescu Răspunde

      linistete-te ca o sa crape vreo vena ! du-te la pescuit la lacu Belimeai ( sau cum so chema ) ca sa recuperat de la dragnea care a fugit cu el in buzunar

      • c-block Răspunde

        Pot să mă pupi undeva. Cu condiția că îți dau voie. În acest sens poți depune la registratură o cerere în scris. Să nu uiți timbrul poștal. Cum te suporți?

        • x-ulescu Răspunde

          asta e traditia liberala ? pupatu acolo ? orban , urmeaza catu ,urmeaza ciuca…nu stiam ca trebuie sa se depuna cerere pentru asta…dar daca un expert liberal ,trecut prin asemenea experiente , spune asta .asa o fi

          • @x-ulescu

            Da șefu tău local ce preferințe are? Spui tu sau să spun eu?

  5. Boioo Răspunde

    Doi inalti cultural social valer si nasu sau cosma care nu fac nimic numa vizite, expoZitii sambra oilor, ziua rromilor sa ne pupati la dos incapabililor nu mai pupati voi vot nici in 2030

  6. John Doe Răspunde

    Liberalii si interesul national, hai ca-i buna asta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.