Ultima actualizare: azi, 15:14

Locale

FOTO. Percheziții în județul Satu Mare, într-un dosar de tăieri ilegale de lemne

La data de 22 aprilie, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Tășnad și Serviciului de Ordine Publică, cu sprijinul specialiștilor silvici din cadrul Ocolului Silvic Tășnad, au efectuat un număr de 4 percheziții domiciliare pe raza localității Săcășeni, într-un dosar penal vizând comiterea infracțiunilor de tăiere fără drept de arbori din fondul forestier național și furt de arbori.

Astfel, au fost puse în executare patru mandate de percheziții domiciliare, emise de către Judecătoria Carei. Perchezițiile s-au desfășurat la domiciliile persoanelor suspectate de comiterea acestor infracțiuni.

Ca urmare a acestora, au fost ridicate și indisponibilizate sume de bani în lei și valută, 6 motofierăstraie, 6,6 metri cubi material lemnos esență cer și gorun, 2 telefoane mobile, o pereche încălțăminte sport adulți și 5 anvelope auto ce pot constitui mijloc de probă în cauză.

Verificările în cauză sunt continuate sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Carei, în vederea probării întregii activități infracționale.

În activități, au fost angrenați și polițiști din cadrul Serviciului Criminalistic și  Serviciului pentru Acțiuni Speciale.

Sursa: IPJ Satu Mare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.