Ultima actualizare: azi, 20:44

Locale

FOTO. Poliția Română: Nu accesați un astfel de link, primit prin SMS!

Poliția Română avertizează să nu deschideți mesajele vocale primite prin SMS, care sunt o nouă metodă a infractorilor de a sustrage informații și date din telefonul mobil.

Mulți români au primit în perioada sărbătorilor pascale texte înșelătoare despre apeluri pierdute, mesaje vocale sau livrări pe care ar urma să le primească de la curier, deși nu au comandat nimic. Scopul înșelătoriei este ca utilizatorii să facă click pe linkul din mesaj, ceea ce va descărca niște programe malware pe telefon.

,,Ați primit și dumneavoastră acest mesaj? Sperăm că nu ați accesat acel link! Reamintim! Nu accesați link-uri primite de la persoane necunoscute! Nu vă lăsați înșelați! Vă rugăm să distribuiți acest mesaj și să le reamintiți persoanelor vulnerabile de riscurile la care se expun în mediul online!”, transmite Poliția Română.

3 comentarii

  1. Loe Răspunde

    Deja 4 mesaje am primit de la numere diferite.

  2. Sorry Răspunde

    Acum fără supărare dar unul din mesaje e cu extensie .fr (Franța) iar celălalt .at (Austria) așa că numai din .ro nu este. Iar cel care le deschide se cheamă mai mult decât fraier. Sorry.

  3. CATRINEL RAT Răspunde

    E PERICULOS, ITI PREIA CONTROLUL TELEFONULUI. AM PATIT-O

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.