Ultima actualizare: azi, 21:59

Locale

VIDEO. Accident la Ardusat. Sătmărean mort după un impact frontal cu maşina unui poliţist

Accident la Ardusat. Un sătmărean de 43 de ani a murit într-un accident grav petrecut în această dimineaţă pe DJ193, la podul de la Ardusat, scrie vasiledale.ro. Este fvorba despre un impact între două maşini, una înmatriculată în Satu Mare, cealaltă înmatriculată în Maramureş, cea din urmă condusă de un poliţist de 23 de ani de la Postul de Politie Fărcaşa, care se îndrepta spre serviciu şi urma să intre în schimb la ora 8.00. În urma impactului cele două maşini au fost aruncate de pe carosabil: una în şanţ, maşina poliţistului în podeţ.

“Echipajele medicale au găsit şoferul sătmărean, în vârstă, de 43 de ani, conştient, chiar comunica. La scurt timp după ce l-au scos bărbatul a intrat în stop cardio-respirator şi nu a mai putut fi salvat. De cealaltă parte poliţistul prins sub propria maşină a fost scos de echipaje în viaţă fiind apoi transportat la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Baia Mare”, precizează sursa citată.

Deocamdată poliţiştii nu au reuşit să desluşească cum s-a produs accidentul pe un drum drept şi carosabil uscat.

5 comentarii

  1. SANDOZ Răspunde

    Am o idee despre cum s-a întâmplat accidentul.Acest scenariu este valabil pt organele de politie în special pentru cei din serviciul circulație.
    Sătmărean circula cu viteza foarte mare când a fost observat de polițistul din Salaj.Acesta dorind sa-i dea o lecție șoferului contravenient a intrat pe contrasens în fata lui,pentru a-l opri.Mai departe știți ce sa întâmplat.De multe ori cei de la politia circulație creaza situații periculoase pentru participanții la trafic.

    • Garcea Răspunde

      Dar cine plm il pune pe șofer să circule cu viteză de autostradă pe un drum județean?
      Dacă el a fost de vină, a murit așa cum merită toți zmeii vitezomani! Bine că a murit singur și n-a nenorocit pe alții!

  2. Pistike Răspunde

    Nu știu cine a fost prostul care a avizat așa lucrare, fără acostament și fără parapeți de protecție!
    Sfat pentru familia mortului: dați în judecată administratorul drumului și cereți daune morale și materiale de câteva milioane de euro dar și tragerea la răspundere materială a celor vinovați!
    Altfel astfel de tragedii se vor mai repeta, până cineva nu va răspunde!!!
    Dumnezeu să -l odihnească în pace!

    • Vulpea bi-polara Răspunde

      Bai pisti, ai habar cat e taxa de timbru la pretentii de milioane de euro? Sau doar asa, sari cu sume la care bălesti? Si cu e e vinovat Patko, ca un boulean face pe schumacheru pe un DJ? Al naibii da nu moare unu de care n-ar fi pacat..numai cumintii, stalpii bisericilor.

      • altu fără bmw Răspunde

        Eu interpretez în felul următor. Bolovanul 1 care se credea nemuritor a dat în altul bolovan, bolovanul 2. Curată selecție naturală. Numai stâlpii societății pier! Ori ba???? Cum drq eu în 30 de ani nu am ajuns în astfel de situații și am condus bugăt destul? Cum drq? De conduita preventivă ați auzit măcar dacă de viteza legală pe șosele ați uitat?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.