Ultima actualizare: ieri, 21:44

Locale

FOTO. Pregătirile pentru Sâmbra Oilor, în linie dreaptă. Sărbătoare în Țara Oașului

Prefectul Radu Roca, alături de conducerea Consiliului Județean Satu Mare, a primăriilor Negrești-Oaș și Certeze dar și a structurilor de ordine și siguranță publică și a serviciilor deconcentrate cu rol de inspecție și control se află în acest moment pe dealul de la Huta-Certeze, pentru a finaliza unele detalii organizatorice, în locația unde pe data de 1 mai 2022 se reia tradiționala sărbătoare a primăverii și a Tării Oașului, Sâmbra Oilor. 

De asemenea a fost prezent și reprezentantul unei companii care va asigura dezinsecția și dezinfecția întregii zone pentru a preveni situații nedorite privind sănătatea umană.

,,Pentru verificarea condițiilor sanitare veterinare de păstrare, prelucrare și  servire a produselor alimentare, pe toată perioada de pregătire și de desfășurare a evenimentului  în teren se va afla o echipă mixtă formată din reprezentanți ai instituțiilor, respectiv de la Direcţia Sanitară Veterinară şi pentru Siguranţa Alimentelor, Comisariatul Judeţean pentru Protecţia Consumatorilor, Direcţia de Sănătate Publică Satu Mare, Inspectoratul de Poliţie Județean Satu Mare.

Doresc o sărbătoare în siguranță, instituțiile statului să  asigure toți participații la această manifestare  că produsele și serviciile comercializate sunt conforme, că ne pasă și că veghem la siguranța lor. De asemenea, trebuie să sprijinim și întreprinzătorii, să asigurăm controale eficiente, de  prevenire a încălcării legii”, a declarat prefectul Radu Roca.

Un comentariu

  1. Ciobanul Răspunde

    Mister Pataki nu rade pe sub mustață. Toată lumea știe că Dl Roca, este doar un bun actor, în rest, se v-a vedea la voturi, peste doi ani. Îl știe toată lumea de pe când era vice primar. A fost cam zero barat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.