Ultima actualizare: ieri, 22:15

Locale

FOTO. Un sătmărean ține șerpi uriași în casă, pe post de animale de companie

Pasiune mai puțin obișnuită. Un tânăr din județul Satu Mare ține șerpi uriași în propria casă, pe post de animale de companie. Acesta deține mai mulți șerpi constrictori: Piton Regal, Boa Imperator și Piton Reticulat.

Laurențiu Gherman, un tânăr în vârstă de 30 de ani, a declarat pentru Jurnalul de Satu Mare că în prezent are cinci șerpi, cu toții depășind un metru în lungime, cel mai mare este un Boa Imperator de 2,5 m și Pitonul Reticulat care are acum aproximativ 1,5 m, dar la maturitate ajunge la 6-7 m.

Laurențiu spune că șerpii sunt hrăniți odată la 2 luni, doar cu iepuri congelați, apa le-o schimbă odată la 2 zile iar necesitățile și le fac cam odată la 3 săptămâni.

Tânărul dorește să-și ducă pasiunea mai departe și vrea să își facă crescătorie acasă, în Decebal. Un pui, în funcție de specie, poate valora de la 100 de lei și până la 2.000 de euro.

Sursa: Jurnalul de Satu Mare

3 comentarii

  1. ecologist Răspunde

    Acuma mai rămâne să aflăm dacă îndeplinește și formele și condițiile legale pentru a le deține. Că nu rezultă din articol. Că poate citim prin ziar peste o vreme că alt stâlp al societății a pierit pe post de hrană la șerpi că a uitat să-i hrănească. Nu e joacă, copiii! Am mai auzit eu și de alții care vroiau să se bage în biznis dar s-au lăsat păgubași. Oricum e foarte costisitor și nu știu de finanțe poate scoate din afacere. Că la trei mă îndoiesc că merită.
    PS. Nu ați întrebat vecinii ce părere au că poate nici nu știu de treaba asta???? Mă gândesc că poate vor și ei câte un boa constrictor sau ceva piton birmanez prin grădină vara pe post de decorațiune lângă palmierul de plastic. Că la unii nu se știe.

  2. . Răspunde

    Plin de oameni ce vor sa se arate. ..
    Articol de cacat

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.