Ultima actualizare: ieri, 20:44

Locale

Zeci de mesaje îndurerate în urma morții profesorului Oros. A lăsat în urmă trei copii

Zeci de mesaje îndurerate au fost și continuă să fie transmise de cei ce l-au cunoscut pe profesorul Ovidiu Oros, decedat, în această dimineață, într-un cumplit accident rutier. Trei copilași au rămas orfani de tată, în vârstă de 8 luni, 6 și 8 ani, iar durerea pe care a lăsat-o în urmă este de nedescris.

El a fost profesor de sport la Liceul Cu Program Sportiv din municipiul Satu Mare și a fost unul dintre cei mai îndrăgiți profesori de sport din oraș.

Din nefericire, profesorul Oros și-a pierdut viața în această dimineață într-un accident grav petrecut pe DJ193, la podul de la Ardusat, în județul Maramureș.

“Echipajele medicale au găsit şoferul sătmărean, în vârstă, de 43 de ani, conştient, chiar comunica. La scurt timp după ce l-au scos bărbatul a intrat în stop cardio-respirator şi nu a mai putut fi salvat. De cealaltă parte poliţistul prins sub propria maşină a fost scos de echipaje în viaţă fiind apoi transportat la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Baia Mare”, potrivit VasileDale.

Citește și:

8 comentarii

  1. Hitler Răspunde

    Si altii las 3 copii in urma si nu ajung pe portalsm! Site de ….!

  2. Teacher Răspunde

    Un OM deosebit, un prieten mereu vesel, un iubitor de sport… Dumnezeu să-l ierte…

  3. 🤔🤔🤔 Răspunde

    R.I.P.
    Singura nedumerire ce am este că am așa o impresie că vinovat de accident este tocmai el. Nu că ar mai conta acum.
    R.I.P.

    • Sartre Răspunde

      Cât de lipsit de scrupule poți fi să postezi așa mizerie??? Te poți privi în oglindă liniștit?? Dacă da, ești un dezaxat.

      • 🤔🤔🤔 Răspunde

        Iar tu nu observi cât de fals poți fi? Ca și babele de la biserică care cum de au ieșit pe ușă înjură ca ultimul birjar. Mai luna trecută a murit în accident un tânăr tot așa care tot o căuta cu lumânarea. Și în cazul respectiv numai comentarii de genul vai ce stâlp al comunității a fost vedeai! Păi un stâlp al comunității nu face așa ceva și circulă cu băgare de seamă. Dacă te deranjează comentariul meu înseamnă că nu sunt departe de adevăr. Din păcate.

  4. Satmarean Răspunde

    Conform vasiledale.ro :,,Conform unor surse în autoturismul șoferului decedat anchetatorii au găsit un telefon mobil care era deschis pe o aplicație de mesaje. Nu este exclus ca în momentul producerii accidentului acesta să fi transmis mesaje și să nu fi fost atent la drum.”

    • 🤔🤔🤔 Răspunde

      Din păcat cum anticipam. Condoleanțe familiei. Fiți mai atenți oameni buni! Nu merită! De câte ori mai trebuie să se întâmple până se reține?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.