Ultima actualizare: azi, 10:48

Locale

FOTO/VIDEO. Un profesor din Satu Mare, decedat în teribilul accident de la Ardusat

Un profesor din Satu Mare și-a pierdut viața în teribilul accident de la Ardusat, produs astăzi dimineață, marți, 26 aprilie.

Este vorba de Ovidiu Oros, în vârstă de 43 de ani, profesor de educație fizică și sport la un liceu din Satu Mare. Profesorul sătmărean a predat baschet dar și alte discipline elevilor, fiind extrem de apreciat.

Din păcate, sătmăreanul și-a pierdut viața în această dimineață într-un accident grav petrecut pe DJ193, la podul de la Ardusat, în județul Maramureș.

Impactul violent s-a produs între autoturismul condus de profesorul sătmărean și o mașină înmatriculată în Maramureş, condusă de un poliţist de 23 de ani de la Postul de Politie Fărcaşa, care se îndrepta spre serviciu şi urma să intre în schimb la ora 8.00. În urma impactului, cele două maşini au fost aruncate de pe carosabil: una în şanţ, maşina poliţistului în podeţ, informează vasiledale.ro.

“Echipajele medicale au găsit şoferul sătmărean, în vârstă, de 43 de ani, conştient, chiar comunica. La scurt timp după ce l-au scos bărbatul a intrat în stop cardio-respirator şi nu a mai putut fi salvat. De cealaltă parte poliţistul prins sub propria maşină a fost scos de echipaje în viaţă fiind apoi transportat la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Baia Mare”, precizează sursa citată.

Deocamdată poliţiştii nu au reuşit să desluşească cum s-a produs accidentul pe un drum drept şi carosabil uscat.

VIDEO – AICI.


CITEȘTE ȘI:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.