Ultima actualizare: azi, 18:51

Locale

Minoră de 14 ani din județul vecin, dată dispărută. A mers la școală și nu s-a mai întors

Minoră de 14 ani din județul vecin, dată dispărută. Rezmuves Irina Jazmin, în vârstă de 14 ani, a plecat spre școală în cursul dimineții de miercuri, 14 aprilie, iar familia nu mai știe nimic de ea.

Oricine poate oferi detalii cu privire la minora dispărută este rugat să apeleze serviciul de urgenţă 112 sau să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie.

Polițiștii Postului de Poliție Diosig din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Bihor au fost sesizați joi, 14 aprilie, în jurul orei 15.20, că – REZMUVES IRINA JAZMIN – de 14 ani, din localitatea Diosig, județul Bihor, a plecat voluntar în cursul zilei de 14 aprilie, în jurul orei 07.30 de la domiciliul spre școală și nu a mai revenit. Tânăra bihoreancă este căutată și în Satu Mare.

​SEMNALMENTE: 1,55 – 1,60 m înălțime, aproximativ 55 de kg., constituție corpolentă, față ovală, ochi căprui, păr negru, de lungime medie.

ÎMBRĂCĂMINTE: Geacă de culoare închisă, pulover roșu, pantaloni alb cu gri, pantofi sport negri.

Persoanele care pot oferi informaţii care să conducă la depistarea minorei sunt rugate să sune la numărul unic de urgenţă – 112 ori să anunţe cea mai apropiată unitate de poliţie.

Distribuirea informaţie poate readuce o persoană dispărută în sânul familiei!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.