Ultima actualizare: azi, 15:18

Locale

O nouă ţeapă se pune la cale în judeţul Satu Mare. Sunteţi sunaţi şi anunţaţi că aţi câştigat

O nouă ţeapă se pune la cale în judeţul Satu Mare. Sunt vizate în special persoanele peste 50 de ani, care sunt informate că au participat la o campanie şi au câştigat un set de produse de îngrijire personală.

Un sătmărean a fost sunat astăzi, de pe mai multe numere de telefon pentru a fi informat că a participat la o campanie şi este printre primii 20 de câştigători ai unui set de îngrijire corporală. Tot ce trebuie să facă este să se prezinte la un restaurant, iar în caz că nu poate face acest lucru, trebuie să desemneze o altă persoană de peste 50 de ani pentru a ridica premiul.

Singura problemă este faptul că sătmăreanul sunat nu e trecut de 50 de ani, iar operatorul nu a putut preciza de unde are numărul de telefon. Când i s-au cerut informaţii scrise, pe email sau whatsapp, operatorul a spus că nu le poate furniza decât telefonic, iar oferta este limitată.

Astfel de ţepe au mai avut loc recent. Snut vizate persoane peste 50 de ani care sunt ademenite cu premii ieftine iar mai apoi li se vând produse la suprapreţ, adică până şi de 10 ori mai scumpe decât pe piaţă.

Şarlatanii profită de faptul că anumite produse nu se găsesc în oraş, le prezintă calităţi ieşite din comun, iar mai apoi le vând produsele respective. Astfel era să cadă în plasă un sătmărean căruia i s-a prezentat o super saltea minune la preţul de 6.000 de lei, care însă pe cele mai multe siteuri costa circa 500 de lei.

Informaţi-vă rudele şi prietenii. Daţi mai departe acest articol!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.