Ultima actualizare: azi, 15:02

Locale

FOTO. Elev bătut în şcoală, de părintele unui alt copil, de faţă cu învăţătoarea!

Un elev din judeţul Satu Mare a fost bătut astăzi, în şcoală, de către părintele unui alt elev. Totul s-a petrecut de faţă cu învăţătoarea. Se pare că mama agresivă nu este la primul astfel de incident.

Incidentul s-a petrecut astăzi la şcoala din Mădăras, unde, potrivit primelor informaţii, un elev de clasa a doua a rupt unghia unei fete. Fratele fetei, aflat în clasa a III-a la lovit pe băiatul care i-a rupt unghia fetei, un elev de clasa a II-a. După acest incident, copilul de clasa a doua s-a dus acasă şi a povestit mamei că a fost bătut, după care mama acestuia a mers la şcoală l-a căutat pe copilul de clasa a III-a şi l-a pălmuit de faţă cu învăţătoarea. Se pare că femeia nu este la prima abatere, ea ar mai fi dat un copil cu capul de tablă.

“Am depus plângere la Poliţie, urmează să mai mergem la Serviciul de Medicină Legală. Nu este normal ca un copil să fie lovit de un alt părinte în incinta şcolii, de faţă cu cadre didactice”, a spus mama copilului bătut, pentru PortalSM.

După toată această întâmplare, mama copilului de clasa a II-a ar fi ameninţat că îl va bate pe acesta cu biciul.

Urmează ca Poliţia să stabilească exact cum s-a întâmplat totul şi să îi tragă la răspundere pe cei vinovaţi.

În imagini se văd urmele de pe faţa copilului imediat după pălmuire şi la cinci ore după incident.

3 comentarii

  1. Boitor Răspunde

    Foarte bine! Din pacate aici am ajuns. Legile proaste, care ocroteste derbedeii neau alungat pe aceasta cale nefericita. Invaratorul, profesorul, dar nici politistul nu poate sa intervina, ca doamne fereste vine un nemernic si il da in judecata! Trist unde am ajuns.

  2. Peda Gogu Repetent Răspunde

    Nici învățământul nu mai este ce a fost. Profesorii nu mai sunt așa respectați ca înainte. Dar asta este și din vina lor. Faze de genul că prin firma părinților sunt premiați proprii copiii la sfârșitul anului, asemenea lucruri sunt la ordinea zilei și unii fac asta chiar excesiv. Inclusiv la școli de foarte mare prestigiu!!! Copiii știu asta și după aceea ca și adulți se vor comporta la fel. Money talks. Sau unii copiii nu pot fi notați oricum pentru că există riscul ca acel cadrul didactic să fie apostrofat de director că nu știe al cui copil este??? Asta e valabil mai ales la învățământul gimnazial unde de rău de bine dar învățământul e obligatoriu și unii nu pun osul la treabă. Mai ales dacă sunt bine sponsorizați de părinți și sunt șmecherii clasei. Am întâlnit inclusiv situații cu copiii ai căror părinți lucrează afară și părinții se trezeau brusc așa cam prin 8-10 septembrie (dar asta regulat) că hopa plodul a picat anul și erau în stare de orice ca să “rezolve” problema! Păi, nu se poate!!!

  3. Norick Răspunde

    CUM ÎȚI PERMIȚI MAI GUNOIULE SĂ BATI COPILUL ALTCUIVA??? SPER SĂ AJUNGI ÎN PUȘCĂRIE PENTRU 25 DE ANI PENTRU FAPTA COMISA!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.