Ultima actualizare: azi, 15:17

Locale

Percheziții în Satu Mare și alte patru județe. Zeci de persoane duse la audieri

În cursul zilelor de 12 și 13 aprilie, polițiștii Secției Regionale de Poliție Transporturi Timișoara au efectuat 20 de percheziții, în județele Arad, Caraș-Severin, Hunedoara, Timiș și Satu Mare, într-un dosar penal privind săvârșirea infracțiunii de folosirea funcției pentru favorizarea unei persoane. Vizat în dosar ar fi, potrivit unor surse, fostul director al CFR Călători Timișoara, schimbat recent din funcție, informează expressdebanat.ro.

,,Din cercetări a reieșit că, în perioada 2018-2022, un bărbat, în vârstă de 62 de ani, din Timișoara, ar fi atribuit contracte de prestări servicii unor societăți comerciale, cu care se afla în strânsă legătură, folosindu-se de funcția pe care o deținea în acea perioadă. În urma perchezițiilor, au fost ridicați 300 de litri de motorină, mai multe documente contabile, registre și medii de stocare. 20 de persoane au fost conduse la sediul Secției Regionale de Poliție Transporturi Timișoara, pentru audieri”, se arată într-un comunicat transmis de IPJ Timiș.

Vizat de anchetă ar fi fostul director al sucursalei CFR Călători Timișoara, suspectat de conflict de interese, înlocuit în funcție în urmă cu aproximativ o săptămână.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.