Ultima actualizare: azi, 11:56

Locale

Polițiștii sătmăreni au împărțit sute de amenzi de Paști. Zeci de șoferi au rămas fără permis

Polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare au desfășurat în perioada 22-25 aprilie, activități de menținere a unui climat de siguranță rutieră, fiind prezenți pe principalele artere rutiere din județ, ocazie cu care au aplicat peste 300 de sancțiuni contravenționale.

Astfel, polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare care au acționat zilnic pentru prevenirea faptelor antisociale și pentru efectuarea unor activități de supraveghere, fluidizare și control al traficului rutier pe raza județului, au aplicat peste 300 de sancțiuni contravenționale, în valoare de aproximativ 105.000 de lei.

De asemenea, polițiștii au aplicat măsura complementară de suspendare a dreptului de a conduce în cazul a 40 de conducători auto și au reținut trei certificate de înmatriculare.

Sursa: IPJ Satu Mare

6 comentarii

  1. Pistike Răspunde

    Prea puțin!
    Zilnic trebuie să organizeze astfel de filtre!
    Prea mulți sumacheri pe drumurile publice!!
    Acum o oră a trecut pe roșu un BMW X6 vișiniu la semaforul de la parcul Soarelui, aproape a accidentat pietonii de pe trecere!!

    • 3.14 Răspunde

      Pistike draga, lasa-i sa stea in boscheti, acolo este casa lor. Ei nu servesc cetatenii, nu ii indruma, stiu doar sa dea amenzi si cam atat. Oricum nu ii vor amenda pe cei cu beemve’ 6 (le e frica de telu’ de la vreun sef), pe cei care vand tigari contrafacute prin piete (le e frica sa nu o ia pe cocoasa bujetara) ci pe muritorii de rand care au depasit cu 2 km limita legala si “pi” babutele care vand patrunjel. Nu ai auzit ce-a zis al nost’ Johannis??? Vrem o tara ca afara!

      • Pistike Răspunde

        Spre deosebire de tine, eu sunt realist!
        Nimeni nu te vânează din boscheți, dacă respecți câteva reguli de bază, printre care viteza și depășirile!
        Pe ăștia care le încalcă, îi urăsc din tot sufletul!
        Decât să conduc cu viteză mare, mai bine întârzii câteva minute, sau pornești mai devreme la drum!
        Dacă eu pot să circul frumos în coloană, când este aglomerat, la fel trebuie să poată și alții, sau să nu urce la volan!
        Așa că, bravo lor și le urez mult succes!

    • altu fără bmw Răspunde

      @Pistike, la semaforul respectiv cred că nu este un roșu la care să nu fie vreun grăbit care aproape razant trece în viteză pe lângă pietonii care traversează regulamentar. Dar nu e cine să vadă. De fapt nu interesează pe nimeni. Acel roșu nu știu dacă ține 20 de secunde deci trebuie să te grăbești bine și așa ca să poți traversa. Nu uita că la Burdea peste noapte ca hoții au desființat temporar acum vreo 6 ani trecerea de pietoni și s-a spus că în curând se va găsi soluție. Deocamdată soluția este să traverseze pe la biserica de la Cloșca sau sub pod. Sau să circule și ei cu mașina. Că în orașul ăsta mașina este importantă și nu locuitorii.

  2. 3.14 Răspunde

    Mda, ne-au fluidizat de…20.000 Euro dar au mentinut un climat de siguranta rutiera!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.