Ultima actualizare: azi, 18:20

Locale

Profesorul Oros va fi înmormântat joi! S-a deschis un cont pentru donații pentru familia îndurerată

Apropiații profesorului de sport Ovidiu Oros ce a decedat marți, 26 aprilie, în urma unui teribil accident de mașină, deschid o acțiune caritabilă pentru familia răposatului.

În urma cumplitului accident suferit de profesorul de educație fizică și sport Ovidiu Oros, în vârstă de doar 43 de ani, au rămas trei copii orfani și o mamă îndurerată. Cel mai mic copil al răposatului are doar 10 luni urmat fiind de unul de 6 respectiv 8 ani.

Un prieten apropiat al profesorului a transmis un mesaj pe Facebook prin care îi roagă pe cei ce pot să o ajute pe soția răposatului și pe cei trei copii să doneze bani

„A plecat dintre noi un om cu suflet mare, un om credincios, un profesor, în timpul liber îi încânta pe mulți la nunți cu cântările lui la Acordeon, un maestru în așa ceva, și toate astea într-un suflet blând…Drumul lui cu viața din păcate s-a sfârșit în cumplitul accident din localitatea Ardusat… a avut doar 43 de ani, și totuși a realizat atâtea…au rămas în urma lui 3 copilași ( 10 luni, 6 ani si 8 ani), din păcate acești puișori aveau nevoie de el, aveau nevoie de un îndrumător așa cum era el, de un om cum îi el..dar din pacate Dumnezeu a decis altceva! Rog pe acesta cale pt cei care doresc si au posibilitate sa incercam sa ajutam aceasta familie greu încercată …deoarece si din punct de vedere financiar pe sotia lui in aceste momente este foarte greu..”, a postat apropiatul familiei pe pagina lui de Facebook.

Cei care doresc să doneze o pot face în următorul cont deschis de soția răposatului, la Banca Transilvania

CONT: RO 30 BRTL RON CRT 00J1207902

Titular: Lavinia Irina Oros

Astăzi va avea loc Priveghiul

În cadrul zilei de astăzi, 27.04 la ora 19.00, va avea loc Priveghiul, iar joi în data de 28.04 de la ora 14.00 Slujba de Înmormântare, la cimitirul de pe Strada Rodnei din Satu Mare.

Profesor de sport decedat la Ardusat
Reamintim faptul că Ovidiu Oros, profesorul în vârstă de 43 de ani, de educație fizică și sport la un liceu din Satu Mare și-a pierdut viața în teribilul accident de la Ardusat, produs în cadrul dimineții de ieri.

Profesorul sătmărean a predat baschet dar și alte discipline elevilor, fiind extrem de apreciat.

 

 

5 comentarii

  1. X Răspunde

    Jalnic…mereu pe cerseala. Lume fara demnitate.

    • Sartre Răspunde

      O mizerie de comentariu. Cum poți debita inepțiile astea după moartea unui OM???

      • X Răspunde

        E cel mai firesc lucru ….sa mori.
        Nu ar trebuii sa fie firesc sa folosesti moartea pt a cersii. .dar cum ziceam, e plin de lume fara demnitate.

  2. Sâtmâreanca Răspunde

    Doar o observație.
    În titlu scrie câ va fii înmormântat vineri iar în articol scrie,joi!
    Sincere condoleanțe familiei.

  3. Satmarean Răspunde

    Conform vasiledale.ro: ,,Conform unor surse în autoturismul șoferului decedat anchetatorii au găsit un telefon mobil care era deschis pe o aplicație de mesaje. Nu este exclus ca în momentul producerii accidentului acesta să fi transmis mesaje și să nu fi fost atent la drum.”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.