Ultima actualizare: azi, 11:21

Locale

Traficantul Vamba vrea să scape din nou din arest. A fost prins pentru a treia oară

Traficantul Bogdan Sandor F., cunoscut drept Vamba, vrea să scape din nou din arest. El are mandat de arestare pentru 30 de zile, fiind prins zilele trecute de către procurorii DIICOT cu droguri şi 240.000 de euro falşi, dar a atacat sentinţa magistraţilor la Curtea de Apel Oradea, urmând să fie rejudecat mandatul.

De data aceasta asupra lui Vamba s-au reţinut opt acte cu privire la trafic de droguri. Şansele de a fi eliberat în această fază sunt mici, dar el încearcă orice modalitate de a scăpa din arest.

Vamba nu este la primul mandat de arestare. El est cercetat în alte trei dosare de trafic de droguri, alăturid e alte persoane.

Cu ocazia celor 39 de percheziții au avut loc pe 19 aprilie, în Satu Mare și Maramureș, au fost reţinute şase persoane. Capul reţelei, Vamba, a fost arestat preventiv iar alte patru persoane plasate în arest la domiciliu.

”Cu ocazia perchezițiilor domiciliare au fost identificate și ridicate, în vederea continuării cercetărilor, 650 grame muguri de canabis, 120 grame substanța cristalină – 4MMC (cristal), 10 grindere, 1 pistol cu gaze supus autorizării, suma de 8.000 RON, precum și 240.000 de euro în bancnote de recuzită”, au arătat procurorii DIICOT Satu Mare.

Acțiunea a beneficiat de sprijinul ofițerilor de poliție judiciară din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Cluj-Napoca, Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Sălaj și Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Oradea, precum și al cadrelor de jandarmi din cadrul Inspectoratului Județean de Jandarmi Satu Mare și Brigăzii Mobile de Jandarmi Cluj.

3 comentarii

  1. Josef Mengele Răspunde

    Sa-i futa dumnezeu familia aia handicapata care l-a facut !!!

  2. Josef Mengele Răspunde

    Scârba de țigan împuțit, l-as omorâ inainte sa ajunga la procuror …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.