Ultima actualizare: azi, 18:09

 

Naţionale

Un bărbat a înghiţit un lingou de aur. Apoi s-a prezentat de urgenţă la spital

Un bărbat a înghiţit un lingou de aur. Medicii de la Institutul Regional de Gastroenterologie-Hepatologie (IGRH) “Dr. Octavian Fodor” din Cluj-Napoca au scos din stomacul unui bărbat din Bistriţa-Năsăud un lingou de 250 de grame şi au sesizat poliţia, potrivit Digi 24.

Poliția municipiului Cluj-Napoca a fost sesizată de către reprezentanții unei instituții medicale din oraș, cu privire la faptul că în cadrul unei intervenții chirurgicale, efectuată joi, au extras din stomacul unui bărbat de 35 de ani, din județul Bistrița-Năsăud, un lingou de aliaj galben.

Verificările derulate de polițiști au condus la stabilirea faptului că cele sesizate se confirmă, dar având în vedere starea post chirurgicală a pacientului, până în prezent nu s-a putut realiza comunicarea cu acesta, precizează comunicatul poliției citat de Mediafax.

Conform managerului IRGH, Mihai Mleşniţe, lingoul are 250 de grame şi circa 6,3 cm lungime, iar pacientul în cauză ar fi spus că l-a înghiţit accidental.

“Este vorba despre un lingou de aur de 250 de grame. Medicul de gardă m-a sunat să mă întrebe cum să procedeze într-o astfel de situaţie. I-am spus să îl opereze pe bărbat, să scoată lingoul şi să anunţe poliţia”, a declarat presei, vineri, managerul unităţii medicale.

În cauză cercetările sunt continuate pentru stabilirea tuturor împrejurărilor, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tăinuire.

Un comentariu

  1. De aici înțelege fiecare ce vrea Răspunde

    Băiat de aur – kisz aranyos gyelmek.🤪😜😂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.