Ultima actualizare: azi, 09:17

Locale

VIDEO. Poliţie vigilentă. A pornit în urmărirea unui motociclist neatent

Poliţie vigilentă la Satu Mare. Un echipaj de poliţie a fost filmat în timp ce se autosesizează cu privire la o neregulă în trafic după ce aude un claxon şi porneşte în urmărirea celor vinovaţi. Filmarea a ajuns pe contul activiştilor de la DriversSM.

Concret, un motociclist era să producă un accident la urcarea pe podul Decebal, după ce a schimbat banda fără să se asigure. El a fost claxonat de către un şofer care avea camera de bord pornită. La o distanţă mică, tot la urcarea pe pod, era un echipaj de poliţie care a auzit claxonul şi l-a întrebat pe şofer de ce a claxonat.

După ce aflat povestea, poliţiştii au pornit în urmărorea motociclistului, pe care l-au oprit pe b-dul Vasile Lucaciu.

Motociclistul şi-a recunoscut greşeala.

22 comentarii

  1. Vulpea bi-polara Răspunde

    Mno…asa o zburat sansa unui transplant de rinichi si ficat. De fapt, chiar doua…, ca plavanu isi plimba si vitzica. Nu-i bai, data viitoare.

    • Jan Răspunde

      Plină ești de rabie, bată-te sorele de vulpe !!!

      • Vulpeabi-polara Răspunde

        Ce legatura o fi avand rabia mea cu faptul ca, de ii intindea creierii pe asfalt bikerului si vitzicii ce se tinea de spatele lui era jale mare in comunitate…ca erau copii cuminti, dadeau binetze la batrani etc.cam ca aia doi plavani ce s-or batut cap in cap la Mediesu Aiurit, acum vre-o doi ani. Pe astia insa, daca tot or scapat, ii si vad in primu rand la turat motoarele la marsu de constientizare a soferilor….

  2. altu fără bmw Răspunde

    @Jan, dar din păcate are și dreptate. La cum a intrat în depășire bikerul la urcarea pe pod fără să se asigure, fără să semnalizeze!!! De câte ori pățesc și eu când conduc și apare câte un viitor potențial donator de organe brusc în fața mea făcând slalom printre mașini!!! Sau la materialul video nu te-ai uitat ??? 🤔😱😱😱😲🥴

    • Unu Răspunde

      Bine mă cela fără bmw-u, spărietu din trafic. Meri și tu cu busu sau pă jos !

      • altu fără bmw Răspunde

        Eu nu merg cu busul în orașul ăsta. Nu te poți baza pe ei, orarul e ceva facultativ la ei. Tu nu ai de unde a ști asta. Pe tine te cară ambulanța.

  3. Merd Răspunde

    Ce popor plin de frustrati. Merge repede sa ii spuna la mami, sifonul pwlii. Deci eu ti-as pisa pe craniu ,mizerie. Nu zic ca e bine ce fac multi in trafic, dar e plin de ghertosi ce pt. un mic gest claxoneaza ca disperatii , si mai si sunt sifoni ca pizzda ce filmeaza. Nu sunteti deloc flexibili in trafic.

    • Muresan Răspunde

      Spărieții de după covid, ce poți face !

    • @Merd Răspunde

      Mei @Merd, da io zâc că mai binye îl făcea panou publicitar pe cela cu bițicli motorizat. Atunci așe-i că săreai ca arsu că de ce nu avem grije de ăștia pe două roți??? Că ei nu au atâta minte și nu pricep că nu-s singuri în trafic?

      • Jan Răspunde

        Bine-i amu bugăt merd dragă !. Du-te la biserică fătumnyeu și zâ un tatăl nostru. Nu uita că-i post !!!

        • @Merd Răspunde

          Asta nu-i domeniul meu.

          • Satmarean

            Destul de rău merd !!!

          • @Merd

            @Satmarean. Tu nu știi ce am eu de împărțit cu ei așa că nu te băga. Crede-mă e mai bine așa pentru toți. Am motive supertemeinice.

  4. Una Răspunde

    Hai și tu când trebuie în stații nu lenevi !!!

  5. Satmarean 1 Răspunde

    Felicitari politiei la felul cum a reactionat. Stiu ca acei cu musca pe caciula vor comenta ,dar putin imi pasa.

  6. Satmarean 2 Răspunde

    Poate-s motocicliști !!!

  7. cârcotaş Răspunde

    Mi s-a întâmplat şi mie sâmbătă să fac sensul giratoriu la intrarea pe Păuleşti s-o iau pe banda 2 pe L. Blaga. Fiind în sens a trebuit să frânez pt. a-i da voie unuia care venea dinspre centru şi care a trecut direct de pe banda 1 de pe Blaga pe banda de lângă rotundă pntru a merge pe Păuleştiului fără a semnaliza măcar. Am claxonat din reflex dar nu aveam cameră aşa că… aveţi grijă de voi.

  8. Fast and furious Răspunde

    Doi cacanari calare pe o drujba de 125 cmc. Nici par in zona pubiana n-au. Daca eram eu nu ma prindeau niciodata. Am 180 de cp sub cur pe motocicleta mea de 1000 cmc. Ce sa faca militia cu rugina aia de volgan, cand eu prid suta in sub 3 secunde in viteza 1. Pana ajung aia cu volganul la 100, eu deja-s la iesire din oras. Am si numar rabatabil in caz ca va vin idei. Eu pot trece si peste borduri si trotuar. Sa fim seriosi. Militia in actiune. Circul de 10 ani fara permis de motocicleta, n-au reusit sa ma prinda pana acum. Degeaba….

    • 🤔🤔🤔 Răspunde

      Toată faza ține doar până când nu îți fuge herghelia de sub tine. Pentru că atunci începe să fie jale mare la familionul tău, vorba ta păr pubian ce ești. Că vai ce băjat de milioane ai fost, stâlpul familiei și alte cele !!!🤔😲😱😱😱😫 Lasă tu vrăjeala, bine?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.