Ultima actualizare: azi, 11:21

Locale

Un sătmărean a cerut 500.000 de euro de la Imperiul Leilor. Dan Șucu a făcut o promisiune

Un sătmărean a cerut 500.000 de euro de la Imperiul Leilor. Sorin Cristea le-a prezentat leilor cum vor arăta casele viitorului, a cerut 500.000 de euro, iar Dan Șucu a făcut o promisiune.

Casa viitorului este aici și are un nume: CAZE. Conform sătmăreanului Sorin Cristea, care a studiat ani la rând toate soluțiile posibile de eficiență energetică, prototipul său de locuință nu consumă, ci produce bani. Sistemul integrat care se află la baza producerii sale transformă casele din consumatoare în producătoare de energie.

Cei care sunt interesați de o astfel de locuință cumpără, de fapt, metri liniari de structură care se asamblează extrem de rapid. În opt ore antreprenorul poate produce structura necesară amenajării unei case de 100 mp. Tot în opt ore, casa poate fi și amenajată. E un antreprenor optimist, pentru că stăpânește bine domeniul, însă există, oare cerere pentru așa ceva? Sau românii sunt mai conservatori?

Sătmăreanului a avut nevoie de 500.000 de euro pentru a deschide două unități de producție, una aproape de București și alta la Satu Mare. Astfel că s-a prezentat în fața leilor.

Problema e că antreprenorul nu a vândut încă nicio casă, pentru a dovedi profitabilitatea afacerii. Produsul său nu a fost validat de piață. Cu toate acestea, Dan Șucu i-a oferit 500.000 de euro, în schimbul a 25% din afacere, dacă poate dovedi tot ceea ce a spus în emisiune.

Sursa: imperiulleilor.protv.ro

 

 

Un comentariu

  1. Sorin Răspunde

    Sorin Cristea, cel mai mare țepar din istoria orașului

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.