Ultima actualizare: azi, 16:35

Locale

USR l-a propus pe Cristi Danileț la CCR. Adrian Cozma: Curtea Constituțională nu are nevoie de vedete media!

Deputatul Adrian Cozma a reacționat printr-un mesaj postat pe pagina sa de Facebook la anunțul USR de a-l propune pe magistratul Cristi Danileț pentru un post de judecător la Curtea Constituțională. ”Curtea Constituțională are nevoie de profesioniști, nu de vedete media”, spune Cozma.

Redăm, integral, mesajul transmis de deputatul Adrian Cozma:

,,E cel puţin interesant ca un partid care pretinde că luptă pentru o justiţie dreaptă, să propună la Curtea Constituţională o persoană care a fost exclusă din magistratură. În fapt e trist că justiţia e utilizată ca un câmp de luptă. Indiferent ce opțiuni avem, Consiliul Suprem al Magistraturii, care e format din magistrați, a luat o decizie. Chiar dacă n-ar avea dreptate, de ce să propunem o persoană controversată, când România are mii de profesioniști în domeniu? Justiția nu stă într-o mână de oameni sau vedete media, Facebook sau Tik Tok.

Justiția românească e formată dintr-un corp mare, cu foarte mulți profesioniști, care își fac treaba zilnic. USR aruncă doar petarde, pentru a-și menține și a-și atrage un electorat radical, dar neinformat totodată. Neinformat în sensul a ceea ce am subliniat. Justiția noastră are mii de profesioniști. Ei sunt peste tot. În tribunale, în Curțile de Apel, la judecătorii, în breasla avocaților. Avem conducători ai barourilor din fiecare județ și case de avocatură de prestigiu, unde lucrează persoane care nu fac filme pe Tik Tok dar își fac meseria în instanțe. Ei merită promovați și susținuți!”

FOTO: bihorjust.ro

23 comentarii

  1. Beny Kira Răspunde

    Adrian Cozma e cel mai bun parlamentar. Ce au făcut Panait și Zdob și Zdub? Nimic. USR Plus zero egal ZERO!

  2. John Doe Răspunde

    Bine ca avem contrabandisti pe post de politicieni.

    • Eu Răspunde

      @John Doe: Bine punctat! Cica “vedeta media”! Te-ai bucura sa ai cunostintele lui C.Danilet! Dar unde nu-i,nici ….asa-i Adisor!

      • România reală Răspunde

        @Eu, problema la Danileț nu e cu cunoștințele juridice ci la cum și în favoarea cui le folosește. Ăștia sunt cei mai periculoși, adică cei care jonglează cu litera legii.

    • Vasi Răspunde

      Angajam contrabandist pe ruta Sm-Halmeu. Constituie Avantaj:limba ucraineana scris si vorbit sau birjar.

      • realitatea Răspunde

        Vezi să nu pățești ca și cu angajarea unde s-a cerut limba maghiară.

      • Beny Kira Răspunde

        Adrian Cozma nu a făcut contrabanda. El doar a fost angajatul unui shop din Halmeu.

        • pamflet Răspunde

          Și nici usturoi nu a mâncat! Toate afirmațiile astea răutăcioase sunt scoase din context. El este un erou care se sacrifică pentru noi. Zi-lumină lucrează pentru propășirea societății sătmărene și la dezvoltarea multilaterală a acesteia! Oare așa să fie???🤔😱🥴

  3. Eu Răspunde

    Adisor! Incearca sa gandesti si doar dupa sa vorbesti! Care “vedeta”? Cei din PNL? Te deranjeaza ca este propunerea USR-ului? Doamne cine si ce sa ales din politica Romana!

  4. c-block Răspunde

    Eu aș avea o propunere constructivă. Îi luăm pe toți ăștia care nu mai pot de ei gen Panait, Cristescu sau Cozma, frumos îi punem pe un vaporaș și le dăm drumul gios pe Someș. Ce ziceți? De pierdut nu știu ce am pierde.

    • Ph Răspunde

      De ce asociezi un antreprenor cu un contrabandist si un gigolo?

    • R Răspunde

      Trebuie mentionat, înpreuna cu toti indiferent de culoare politica si etnie, plus pe vapor de hârtie!

      • c-block Răspunde

        @R, mulțumesc pentru completările tale. Sunt total de acord. De multe ori mă gândesc că poate ar fi mult mai bine fără ei. Că ne consumă resursele financiare și de altă natură cam degeaba. Eu zic că i-am lăsat destul să arate ce pot. Ar trebui cumva ca să poată să fie trași la răspundere și să fie posibil să-și piardă mandatul înainte de termen dacă nu mișcă un deget după ce au pus fundul în scaunul acela. Că prea iresponsabili au devenit majoritatea.

  5. Gicu Hugi Răspunde

    vorbeste ala care a facut dreptul pe la coada vacii… la ceva fabrica de diploma!

  6. c-block Răspunde

    Unde este antreprenorul?

    • Ph Răspunde

      Nu am nevoie de “grija” ta, vroiam doar să văd de care parte ești. De partea celor care fac vocalize la sediul de pe Mihai Viteazul 😉

      • c-block Răspunde

        Nu am înțeles dar nu contează. Niciodată nu am fost sluga altcuiva. De aia și am avut dosar de supraveghere la secu că nu-mi țin gura dacă e ceva de spus. Eu de felul meu sunt exclusiv de partea mea. Să știi că usereul nu e de partea ta, sunt și ei tot așa de partea lor care nu neapărat coincide cu a ta. Nu că mi-ar păsa. La vârsta mea scot de sub rădăcină pătrată afirmațiile ieftinisto-politicianiste.

  7. c-block Răspunde

    @Ph, de mine poți să te solidarezi toată ziua cu ei și te putem trimite și pe tine “par avion” fără drept de returnare.

    • Nagasaky Răspunde

      Daca si de Danilet te-ai legat(te-ai trezit vorbind ca proasta-n targ) tu,Cozma, in care am crezut ca ai sa spargi ungurimea din acest judet, m-ai dezamagit profund! Aveai calitati dar se pare ca nu esti decat un fanfaron. Crede-ma ii urasc visceral pe unguri, dar decat un fanfaron, prefer un ungur cinstit. Ai pierdut votul meu. Am sa il indrept spre acest domn Panait.

  8. Băi Răspunde

    Cum naiba s-a gasit toata spuma de intelectuali din Satmarica sa isi expuna mizeria scoasa de singurul neuron paralizat?!?!

  9. Băi Răspunde

    Oare dacă alții ar scrie tâmpenii sub numele meu m-ar deranja ori ba?🤔😱😲😨🥴
    Oare aș reacționa?🤔🤔🤔

  10. USR PLUS (căcat) Răspunde

    Toți depravați din USR PLUS vor la nivel inal sa introducă mizeriile lor de pop onari peste tot…Î Danilet ii bărbat sau femeie… R.nu știu nu sunt biolog… USR PLUS ciuma pop onarilor din Romania

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.