Ultima actualizare: azi, 20:55

Naţionale

VIDEO. Bancomat furat cu transpaletul dintr-un mall, sub privirile tuturor

Bancomat furat cu transpaletul dintr-un mall, sub privirile tuturor. Un tânăr de doar 19 ani a furat un bancomat de criptomonede dintr-un mall din Timișoara, a fugit apoi cu prada în Arad, unde a îngropat o parte din bani.

Prejudiciul se ridică la peste 280.000 de lei, din care 50.000 de lei reprezintă valoarea bancomatului.

Polițiștii Serviciului de Investigații Criminale din cadrul I.P.J. Timiș l-au găsit pe tânăr sâmbătă, la Vinga, în județul Arad. Au reușit să recupereze inițial și o parte din prejudiciu, și anume 52.500 de lei. 44.000 de lei îi avea asupra lui, iar 8.500 a apucat să îi îngroape în grădină.

Pe un câmp din apropierea localității din Vinga, polițiștii au găsit și bancomatul furat din centrul comercial. În el se mai aflau 127.700 de lei. În total, polițiștii au reușit recuperarea a 180.200 de lei, 55.800 de lei nefiind recuperați.

„În urma probatoriului administrat, tânărul a fost reținut pentru 24 de ore și introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul I.P.J. Timiș, urmând ca, în cursul zilei de mâine, 10 aprilie, să fie prezentat magistraților, pentru dispunerea unei măsuri preventive”, transmit cei de la IPJ Timiș.

2 comentarii

  1. Jack Răspunde

    Asa s-a furat si Romania, sub privirile tuturor. Mare branza, cica cu transpaletul. Amator.

  2. 🤔🤔🤔 Răspunde

    Și dacă îl întreabă careva pe individ cu ce își câștigă pita răspunsul clasic este că lucrează în construcții în France! Exact în franț! 😲😱😱🥴

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.