Ultima actualizare: azi, 09:56

Naţionale

VIDEO. Nicolae Ciucă este noul președinte PNL

 Niocolae Ciucă a fost ales noul președinte al PNL. Din 1.120 de voturi exprimate, 1.060 au fost pentru alegerea lui Niclae Ciucă și 60 au fost anulate, potrivit rezultatelor anunțate după numărarea voturilor.

De asemenea, au fost 159 de voturi neexprimate (abțineri).

Congresul extraordinar al Partidului Naţional Liberal s-a întrunit duminică, la Palatul Parlamentului, pentru alegerea noului preşedinte, după ce Florin Cîțu și-a dat demisia de la conducerea partdului. Premierul Nicolae Ciucă, singurul candidat pentru această funcţie, este noul președinte al partidului.

Nicolae Ciucă a declarat în deschiderea congresului că nu are vechime în Partidul Naţional Liberal, nici experienţă politică şi nici că nu vrea să pară ceea ce nu este, dar a punctat că nici nu se va lăsa prizonier.

„Dragi liberali, am scris pe prima pagină a moţiunii că am făcut acest demers conştient că forţa unui partid nu stă într-un om. Forţa partidului este dată de primari, consilieri, preşedinţi de consilii judeţene, este dată de senatori şi deputaţi, dar mai ales este dată de toţi membrii PNL şi de votanţii noştri. Este adevărat – nu sunt un membru cu vechime în partid, nu am experienţă politică şi nici nu vreau să par ceea ce nu sunt, dar niciodată nu mă voi lăsa prizonier. Sunt pregătit să îmi asum această funcţie”, a spus Ciucă.

4 comentarii

  1. Bogdan Dumitras Răspunde

    Ce veste proastă pentru Adrian Cozma!!!!

  2. Pavel Răspunde

    Rapid a sărit Cozma cu luzari lui să facă poză cu Ciucă,poate poate o să îl ierte și o să îl lase să îl pupe in cur,cum a făcut cu Câțu,cum dealtfel se va lepăda și de Ciucă la următorul conducător suprem cum a făcut cu Florinel, josnic ești bai Cozma!!!

  3. Lili Răspunde

    Ce sa le ceri unor pupincuristi ceausisti si comunisti in comportament, desi mai tineri.
    Unul nu a avut curajul sa voteze impotriva?
    Nu stiu pentru ce au mai organizat congres daca au avut candidat unic?
    Marele partid liberal, cu exceptia lui Ludovic Orban, in ultimii ani, nu are oameni care sa il conduca, fara derigari? ……

  4. Soso Răspunde

    ASTIA AU DUS TARA DE RAPA..NU LE PASA DE POPOR..SUNT SLUGILE UE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.