Ultima actualizare: azi, 16:47

Locale

VIDEO. Sute de polițiști ies pe străzile județului în perioada Sărbătorilor Pascale

Sute de polițiști ies pe străzile județului Satu Mare în perioada Sărbătorilor Pascale. Oamenii legii vor acționa zilnic pe străzile și șoselele județului, pentru prevenirea unor evenimente neplăcute și pentru protejarea cetățenilor.

,,Peste 150 de polițiști vor acționa în medie, zilnic, împreună cu efectivele celorlalte instituții cu atribuții în domeniu pentru menținerea unui climat de ordine și siguranță publică. Polițiștii vor avea ca și prioritate prevenirea și descurajarea evenimentelor care ar putea afecta liniștea cetățenilor, dar și intervenția promptă și eficientă în cazul sesizării unor fapte antisociale. Astfel, polițiștii de ordine publică, investigații criminale, transporturi, precum și din cadrul altor structuri se vor afla în stradă în dispozitive mixte precum și în proximitatea lăcașurilor de cult”, au declarat reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Satu Mare, astăzi, în cadrul unei conferințe de presă.

Și polițiștii rutieri vor fi prezenți pe șosele pe toată perioada Sărbătorilor Pascale.

,,Pentru prevenirea accidentelor rutiere și fluidizarea traficului, pe drumurile publice și în zonele aglomerate vor fi la datorie polițiștii rutieri. Vă rugăm pe această cale să fiți responsabili, iar în caz de nevoie apelați cu încredere la cel mai apropiat polițist sau la apelul unic de urgență – 112”, a mai transmis IPJ Satu Mare.

2 comentarii

  1. Nha Răspunde

    Ies pe dracu! Freaca toata ziua ( noaptea ioc ) masinile in “ interes de servici “ mai ales! Daca aveti dubii gasim si niscai filmari! Patrule terestre, dragii nostri, si nu in crasme ci pe teren, mai ales noaprea.

  2. Alin Răspunde

    In loc de scoala si tu prin crasme o “frecai”la cum te exprimi si scrii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.