Ultima actualizare: ieri, 21:59

Locale

Sătmăreni, atenție cu ce bilete călătoriți! Riscați să fiți amendați. Anunțul făcut de Transurban

Sătmăreni, atenție cu ce bilete călătoriți! Transurban anunță că unele bilete sunt declarate nule, iar cei care sunt prinși în autobuz cu astfel de tichete vor fi amendați.

,,Transurban S.A. Satu Mare în calitate de operator transport public local de călători în Municipiul Satu Mare vă anunță că biletele de călătorie eliberate de automatul de bilete de pe str. Ady Endre (Piața de Vechituri) cu ID 009 în data de 20.04.2022 și cu seriile cuprinse între nr. 03475-07440 sunt declarate nule și nu constituie titlu valabil de călătorie. Utilizatorii acestor bilete identificați pe mijloacele de transport în comun vor fi sancționați penal sau contravențional (după caz)”, anunță conducerea Transurban Satu Mare.

Potrivit Transurban, automatul a eliberat biletele dintr-o eroare de soft, fără ca acestea să fi fost comandate sau plătite.

6 comentarii

  1. O mama Răspunde

    Acele automate cam au eroare de soft !
    Daca iti inghit banii si nu dau bilet,suni la nr afisat si nici dracu nu iti inapoiaza banii! Never ever! Acesta nu este furt stimate Transurban? Unde te reclamam?

  2. misi Răspunde

    atunci de ce se mai vinde? Mergeti si inchideti!! Sau sa-i dati foc!! cu tot cu sefu de la Transurban. Platesc si ma amendeaza? Te omor sefule!!! Misca-ti fundu si repara gresala

    • S. real Răspunde

      Înțeleg sa fie comandate și neplătite, dar, nici comandate nici plătite , s-au împrăștiat singure….?

  3. România reală Răspunde

    Asta nu e vina calatorului care a fost de buna credinta si a crezut ca are bilet. Intr-o tara normala in astfel de cazuri societatea putea sa suporte cheltuielile plus ceva scuze de rigoare. Sau sa ceara bugetarea cheltuielii din bugetul local. Doar e societatea primariei. Dar nu! Noi amendam! De aia e clientul sa-i f@tem amenda din orice motiv!

  4. nae Răspunde

    Later edit: biletele în discuție nu au fost plătite de călători, nu au fost solicitate de către călători, ele fiind emise în mod automat din cauza erorii de soft a aparatului. Dupa acest incident, automatul a fost reparat și funcționează normal, iar seriile emise din acel moment pentru biletele achiziționate de călători sunt ulterioare seriilor menționate. Deci niciun călător de bună credință care a cumpărat bilete de autobuz de la respectivul automat nu va avea de suferit în urma acestui incident.

    • România reală Răspunde

      @nae, indiferent acuma. Pe mine mă deranjează numai atitudinea societății în cauză. Toată lumea de doi ani numai de amendă pomenește. Dacă nu sunt motive nu-i bai că o să creăm? Ca și în cazul de față.😱🤮 Toată ziua cât e ea de lungă de peste tot auzi numai amendă, amendă, amendă. Dar pentru faptul că acele tichete promise pentru cei vaccinați nici acum nu au fost date nu e amendat nimeni? Nu răspunde nimeni? Nu de alta dar din octombrie până acum au trecut 6 luni. Ca să nu spun că am intrat în alt an bugetar, deci acele poziții apar scriptic bugetate dar de fapt sunt sume care sunt fictive, ca să nu mai spun că nici nu au ajuns la destinatar. Probabil este ceva problemă neglijabilă asta la unii. Uite așa facem noi creștere economică din pix! Și câte astfel de cazuri mai sunt, ehei!!! Deja ai impresia că tot bugetul e un fel de sci fi.😱🤮😤💩

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.