Ultima actualizare: azi, 11:21

Locale

A murit Călin Durla, fostul inspector general. Dumnezeu să-l odihnească în pace!

A murit Călin Durla, fostul inspector şcolar general. Anunţul a venit în această dimineaţă şi a lovit întregul mediu de învăţământ şi politic din Satu Mare.

Primarul Kereskenyi Gabor a transmsis un mesaj.

“Aflu cu nespusă tristeţe vestea dispariţiei prietenului meu Călin Durla. Satu Mare pierde un om de mare valoare, care din postura de profesor și consilier local și-a pus amprenta pe dezvoltarea orașului nostru, dar mai ales a învățământului din Satu Mare. Călin a însemnat mult pentru noi. Avea o fire magnetica, ii electriza pe toți cei din jur. Am fost foarte apropiat de el. A fost mai mult decât un coleg, mai mult decât un prieten. Ne gândim la familia lui, la toți cei care l-au cunoscut și colegii care l-au iubit. Azi e o zi tristă pentru Satu Mare și pentru noi toți. Dumnezeu să-l odihnească în pace!”, a transmis primarul.

Călin Durla avea doar 52 de ani iar în ultimul timp se lupta cu o boală care l-a răpus.

5 comentarii

  1. joliku Răspunde

    Dumnezeu sa-l odihneasca!
    Pacat de un asa om!

  2. un fost elev Răspunde

    Dumnezeu sa-l odihneasca! A fost cel mai bun profesor de matematica pe care l-am cunoscut… Nu pot sa cred. Respect pt. tot ceea ce a facut pt. generatii intregi. Multa putere familiei sa treaca peste aceste momente grele.

  3. Vlaicu Răspunde

    Dumnezeu să-l odihnească în pace!

  4. Nfs Răspunde

    Dumnezeu să-l odihnească în pace! A fost un om deosebit!

  5. S Răspunde

    Oamenii buni se duc, încet, dintre noi. A fost un om deosebit, un tip remarcabil, un pedagog de excepție! Ne lipsiți mult, domnule profesor! Lumea e, cu siguranță, mult mai săracă fără dumneavoastră!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.