Ultima actualizare: azi, 20:42

Locale

Accident grav în județ. Mai mulți minori au luat o mașină și s-au răsturnat în șanț

Accident grav. La data 23 mai, în jurul orei 22:00, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Carei au fost sesizați despre faptul că pe DJ 108 M între localitățile Dindești și Andrid, a avut loc un eveniment rutier soldat cu rănirea mai multor persoane.

Ajunși la fața locului polițiștii au constatat faptul că un tânăr, de 17 ani, din Andrid, aflat la volanul unui autoturism, ar fi pierdut controlul volanului și s-ar fi răsturnat în șanțul din partea dreaptă a direcției de mers. În urma evenimentului rutier a rezultat rănirea gravă a unei tinere de 18 ani și a unui minor, de 13 ani, precum și rănirea ușoară a doi minori de 16, respectiv 13 ani și a tânărului aflat la volanul autoturismului.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. Totodată, acestuia i s-au recoltat probe de sânge în vederea stabilirii unei eventuale alcoolemii.

Împrejurările producerii evenimentului rutier sunt cercetate în dosarul penal înregistrat la Poliția municipiului Carei sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere.

Sursa: IPJ Satu Mare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.