Ultima actualizare: azi, 16:15

Locale

FOTO. Un nou sens giratoriu finalizat în Satu Mare. Va fi deschis în curând

Un nou sens giratoriu a fost finalizat în Satu Mare. Acesta urmează să se deschidă complet circulației în următoarea perioadă. 

Este vorba despre sensul giratoriu construit între Satu Mare și Botiz. Noua intersecție face legătura cu varianta de ocolire a municipiului Satu Mare și urmează să fie deschisă în curând.

Reamintim că un alt sens giratoriu care face legătura cu Centura Sătmarului a fost amenajat lângă aeroport.


CITEȘTE ȘI:

9 comentarii

  1. radical2 Răspunde

    Centura era promisa pentru luna Mai. Sa vedem daca se tin de cuvant sau sunt niste mincinosi cum deja conform traditiei ne asteptam. Dar mai sunt 7 zile. Succes.

    • altu fără bmw Răspunde

      @radical2. Deja a fost amânat pe iunie predarea. A fost anunțat. Numai nu pricep de ce. Deja față de termenul inițial de sfârșitul lui 2020 suntem departe. Lucrarea e 99% gata de vreo 2 luni deja. Nu știu ce tot mai învârt pe acolo. Probabil mai vor ceva bani de pe urma lucrării firmele care au făcut-o. Nu știu, doar dau cu presupusul.

  2. Unu' Răspunde

    Din poze nu prea este finalizat!
    Eventual, finalizat cam 80%!

    • altu fără bmw Răspunde

      Indiferent cât la sută că de vreo 3 luni dorm în papuci. Mai mult lucrează când mai capătă ceva ghionturi asta mi-e impresia. Dacă vroiau de mult era gata.

  3. comentator Răspunde

    Te îmbeți pe uscat (adică fără să bei) dacă conduci în orașul ăsta, atâtea giratorii s-au făcut în ultima vreme! Când cobori din mașină ești gata amețit! Asta cu bravo lor cu giratoriul nou seamănă cu coșurile de gunoi din Soarelui ale lui Coica. Frumos dar ce folos are dacă nu s-a predat varianta de ocolire!? Alo se aude? Sau intenția cu știrea a fost tocmai ca să deturneze atenția?

  4. ala eu Răspunde

    nu e gata centura , sensul asta mai are nevoie de stratul de uzura… teoretic si practic mai sunt sensul asta de finalizat nationalul la sensul de la lazuri , e cancan lucrarea e 99,9% gata … ce scrieti voi de 3 luni se sta , nu cred ca se sta. astea sunt partile mai complicate

    • altu fără bmw Răspunde

      Atunci și noul termen lansat este cel puțin spus hazardat din minim 3 motive. Sunt curios ce se va inventa peste 30 de zile, adică ce scuze.

  5. a Răspunde

    Misacti-va putorilor ca si langa Aeroport va cacaiti de doua luni ,constructorii lui peste.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.