Ultima actualizare: azi, 17:36

Locale

FOTO. Accident pe drumul capcanelor din Satu Mare. A fost aruncată de pe drum

Accident pe drumul capcanelor din Satu Mare. O şoferiţă a fost aruncată de pe drumul DJ 193 Satu Mare – Borleşti din cauza gropilor. Tânăra circula regulamentar pe drum când în faţă pe drum a observat un animal pe care l-a evitat, dar din nefericire a nimerit într-o groapă şi a fost proiectată în afara drumului, într-o zonă plină cu arbuşti. Ea a putut să iasă din maşină doar prin portbagajul maşinii. Din fericire nimeni nu a fost rănit, însă acest eveniment spune multe despre starea drumului şi modul în care autorităţile abordează situaţia.

Cu toate că se vorbește de ani de zile de reabilitarea drumului, șoferii continuă să își rupă mașinile în capcanele aflate aproape la tot pasul.

Consiliul Județean a anunțat la începutul acestui an că va moderniza întregul drum, până la Borlești, limită de județ Maramureș, în lungime totală de 40 de kilometri, însă nu a fost avansat niciun termen.

,,Consiliul Județean Satu Mare va moderniza un nou drum județean în lungime de 40 de kilometri. Președintele Consiliului Județean Satu Mare, Pataki Csaba și vicepreședintele Ioan Rus, au participat în data de 1 februarie 2022, la predarea amplasamentului în vederea elaborării documentației de avizare a lucrărilor de intervenție, pentru modernizarea drumului județean DJ193 Satu Mare- Borlești-limită de județ Maramureș, au anunțat, la începutul acestui an”, reprezentanții CJ Satu Mare.

Dacă drumul va intra până la urmă în reabilitare rămâne de văzut, însă cert este că până atunci șoferilor ce sunt nevoiți să circule zilnic pe această porțiune nu le rămâne decât să facă slalom printre capcane.

11 comentarii

  1. Cosmin Răspunde

    Inevitabilul sa produs.

  2. Romániai magyar Răspunde

    Adică tânăra a circulat fără să adapteze viteză la condițiile de drum!
    Dacă reducea vireza, putea face manevra de ocolire a animalului, în condiții de siguranță, fără nici un fel de urmări!

    • Milițianul Răspunde

      Ce condiții de drum ,băi boule?
      În afara localității nu poți mai tare de 60 km la oră….că îți rupi toate bucșile. Iar dacă ești nevoit să umbli noaptea pe acest drum șisăte mai orbeasă ceva dobitoc, sigur îți rupi mașina pentru că pur și simplu nu ai ce evita, drumul este un dezastru. Dar cum oficialii nu au de circulat pe acest sector SURPRIZĂ, nu e bai că nu se repară drumul.
      Halal Consiliu Județean avem……

      • H&R Răspunde

        Celălalt bou, trebuie să reduci viteza și să o adaptezi la condițiile de drum!

  3. Pistalău Răspunde

    Conducere buna la Satu Mare hungureasca una model in toata lumea

    • Nona Răspunde

      Haideți la Sălaj să vedeți incompetența conducerii românești! La voi e lux față de Sălaj!

  4. Milițianul Răspunde

    Ce condiții de drum ,băi boule?
    În afara localității nu poți merge mai tare de 60 km la oră….că îți rupi toate bucșile. Iar dacă ești nevoit să umbli noaptea pe acest drum și să te mai orbeasă ceva dobitoc, sigur îți rupi mașina pentru că pur și simplu nu ai ce evita, drumul este un dezastru. Dar cum oficialii nu au de circulat pe acest sector SURPRIZĂ, nu e bai că nu se repară drumul.
    Halal Consiliu Județean avem……

  5. Transportator Răspunde

    Drumul ala a fost intotdeauna vraiste. An de an se carpeste cu straturi peste straturi, toate de proasta calitate findca se stie ca tine cateva saptamani. Oamenii s-au impacat cu gandul ca nu va fi niciodata un drum civilizat acolo. Macar daca localnicii satelor merg spre Baia Mare, au ocazia sa vada asfalt ca-n palma.

  6. H&R Răspunde

    h&r fals , mai poți?

  7. Marino Răspunde

    Foarte ușor se comentează,de către cei care nu folosesc acest drum.Un drum al rușinii, dacă s-ar publica valoarea cârpelilor din ultimii 10 ani, cârcotașii ar rămâne gură cască.Dar, banii publici trebuie sifonați, în anumite cazuri, și drumul acesta este un subiect excelent.Tot înainte Tovarăși.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.