Ultima actualizare: azi, 21:48

Publicitate

Agenţia imobiliară Europa revine în forţă. Comisioane mici, activitate în tot judeţul Satu Mare

Agenţia imobiliară Europa revine în forţă pe piaţa din Satu Mare. Înfiinţară în anul 2007, în contextul aderării României la Uniunea Europeană, agenţia imobiliară Europa se relansează la nivelul întregului judeţ cu comisioane foarte mici şi un mod cât se poate de simplu de comunicare.

Agenţia imobiliară Europa percepe cel mai mic comision, de doar 2% din valoarea imobilului şi mai puteţi obţine o reducere de 10% din această sumă dacă spuneţi că aţi citit acest articol. Deci, dacă spuneţi PortalSM obţineţi încă o reducere de 10%. Campania se desfăşoară până la finalul lunii august.

Dorim să avem cea mai bogată ofertă, anunţuri din toată gama, de la terenuri, la apartamente case şi chirii. Avem cele mai multe anunţuri pe platforma OLX, peste 70 la număr, şi ne extindem în tot judeţul, nu doar în municipiul Satu Mare. Dorim ca totul să se desfăşoare cât mai uşor, suntem foarte flexibili, important este ca experienţa oamenilor să fie una plăcută iar tranzacţiile rapide şi avantajoase pentru toate părţile”, transmit reprezentanţii agenţiei.

Şi pentru ca totul să se desfăşoare cât se poate de simplu, pentru a fi luaţi în evidenţele agenţiei trebuie doar că trimiteţi fotografii şi detalii despre imobilul pe care doriţi să îl vindeţi prin SMS sau Whatsapp la nr. de tel. 0733773030 sau la adresa de email [email protected].

În schimb, dacă doriţi să cumpăraţi un imobil puteţi studia anuţurile accesând acest link, sau websiteul agenției, www.ageu.ro, unde urmează să fie postate cele mai multe oferte imobiliare la cele mai avantajoase preţuri.