Ultima actualizare: ieri, 22:25

Locale

Primăria Satu Mare scoate la licitație construirea unei parcări subterane în centrul orașului

Primăria scoate la licitație construirea unei parcări subterane în centrul municipiului Satu Mare.

Parcarea ar urma să aibă peste 3.500 de metri pătrați și 111 locuri de parcare pe un singur nivel. Valoarea investiției se ridică la aproape 20 de milioane de lei.

,,Primăria Satu Mare va scoate la licitație construcția, prin concesiune, unei parcări subterane pe un singur nivel, cu 111 locuri de parcare pe o suprafață construită de 3.540 metri pătrați în Piața Libertății. Valoarea estimată a investiției este de 19.031.142 lei. Accesul se va realiza de pe strada I.C. Brătianu, iar ieșirea autovehiculelor se va realiza prin același punct. Conducerea Primăriei mulțumește consilierilor locali care au votat pentru dezvoltarea municipiului Satu Mare”, informează municipalitatea.

8 comentarii

  1. GemeZamfirescu Răspunde

    Vai nu pot sa cred!!Se licitează?Deci nu îl construiesc direct cei din Ungaria?Are probleme Manevi cu fondurile europene?A intrat Codruta pe fir ca de fapt firma asta Manevi Transilvania ( căci despre ea este vorba) achiziționează clădiri istorice in Transilvania in cârdășie cu administrațiile UDMR și de fapt le achiziționează prin sifonarea banilor europeni.Adică condiționează vânzătorii de obținerea fondurilor europene pt.renovare,fonduri care de fapt le sifonează in scopul achitării inclusiv a clădirii și nu doar a renovării.Adică cumpara gratis cu banii europeni destinați României,clădiri istorice in România!

  2. Vasile Răspunde

    Mai bine ați face parcări la suprafață nu doar să încasați bani

  3. urbanism Răspunde

    Tot mă minunez. Încercați și voi și comparați promisiunile electorale de acum “doar” nici doi ani de zile și ce se face! Asta în afară de varianta de ocolire și de podul trei care sunt cam independente de voința și de dorința noastră. Dacă faceți un efort minim și le comparați e mare rău de tot diferența. Ca să nu mai spun că la realizarea parcării din spatele Someșului șansele sunt practic zero că a apărut cineva în proprietate pe filieră între timp! Iar când aud că după calcule ar fi mai ieftină parcarea asta subterană față de cea de pe Kogălniceanu unde terenul este de ani buni eliberat și este în propietate!?!? Mă copiii care ați făcut calculele! Cât ați avut pe o vremuri la aritmetică??? Nu mai spun nimic. Probabil cineva cine trebuje să observe va observa asta. Asta dacă se vrea. Că la noi așa se întâmplă. Personal am mari îndoieli privitor la calculele astea. Dar să nu am dreptate. Eu aș fi cel mai bucuros dacă s-ar face pentru vă trebuie parcări. La cheltuieli am mari îndoieli. Și dacă careva sare sus și zice că e problema celui careva se înhamă la proiect să știți că nu-i chiar așa! Păi până la urmă nu tot noi beneficiarii finali prin prețul la parcare vom plăti asta???

  4. mitica Răspunde

    Ce sens mai are o licitatie? TARRe mi impresia ca dinainte de depunerea ofertelor se stie cine va castiga.

  5. urbanism Răspunde

    Încă atât pentru cei care nu știu. Ceva asemănător, un parteneriat public-privat s-a vrut acum 15-17 ani la groapa aia vizavi de la finanțe. Că primăria nu are bani. Așa că tocmai bine să dăm terenul primăriei la un privat despăgubire ca după aia să intre în asociere cu exact acel teren că cică va face ceva acolo. Și primăria poate va căpăta o parte din noul imobil. Da, a făcut o mare groapă. Ce ziceți?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.