Ultima actualizare: azi, 19:32

Locale

Centura Sătmarului se apropie de finalizare. Primarul Kereskényi, întâlnire cu directorul CNAIR

Primarul municipiului Satu Mare, Kereskényi Gábor, a avut astăzi o întâlnire cu directorul general al Companiei Naționale de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR), întâlnire în cadrul căreia s-a discutat despre deschiderea circulației pe Centura Sătmarului.

,,Finalizarea investiției și deschiderea circulației pe Varianta de ocolire a municipiului Satu Mare este o prioritate absolută. Primarul Gábor Kereskényi a discutat azi cu Cristian Pistol, director general al CNAIR, despre această investiție, pe care sătmărenii au așteptat-o 30 de ani și care se apropie de finalizare. S-a mai discutat și despre proiecte viitoare pe care le vom derula în parteneriat cu CNAIR”, se arată într-o postare pe pagina de Facebook a Primăriei Satu Mare.

9 comentarii

  1. Norick Răspunde

    MERITUL CENTURII DE OCOLIRE A SAMSSARULUI ESTE ALIANTA USL DIN 2012 NICIDECUM A HUDEMEREU LUI FĂRĂ DE ȚARĂ!!!!

    • Alex Răspunde

      O fi asa, dar te simti mai bine daca pui la capatul comentariului jignirea “FARA DE TARA”, si dupa aceea te miri ca ungurii nu canta cu patos Imnul de Stat al Ramoaniei?

  2. Black Răspunde

    Și parapeti fonoabsorbanti pe când? Cel puțin în dreptul străzilor Alunului și Cedrului lipsesc cu desăvârșire, dat la lanul de porumb (aflat la 200 de m) sunt fără număr… tipic….

    • 😱😱🤮 Răspunde

      Alea numai după 40 mai. Nu mai ai puțină răbdare????

      • Black Răspunde

        :)) pana vin la putere cei care au făcut de fapt proiectul… ei știu cum se face…:)

  3. morley Răspunde

    Iar firma care se ocupă cu asfaltarea acestor sensuri giratorii are niște camioane cu care poartă asfalt de toată jena. A se vedea ce au făcut cu strada Lazarului de la fostul IPL spre Barițiu și mai departe spre sensul giratoriuspre Lazuri. Zici că mergi pe pistă de încercare a mașinilor noi, este plin de mușuroaie de asfalt care au curs din utilajele cu care au cărat asfaltul. La fel și la sensul giratoriu de la intrare pe centură de pe Botizului. Dar lucrurile astea nu le vede nimeni.

  4. Nu-i Centura Răspunde

    Asta nu-i centura… o centura ocoleste tot orasu si nu doar jumate. Ii doar sosea ocolitoare ori semicentura.

    • 🤔🤔🤮 Răspunde

      Denumirea corectă și oficială a investiției în derulare este variantă de ocolire. Să spună asta careva la autorul titlului acestui presupus articol, bine !?!?😱😱😲😲🥴🥴😤😤🤯🤯

    • Ecleraj Răspunde

      De ce? Vrei să dai ture în jurul orașului pe centură?
      Dacă vii din orice direcție (Cluj, Oradea, Ungaria, Baia Mare), poți să ajungi oriunde dorești fără să intri în oraș. Mai puțin spre Odoreu sau Păulești, dar traficul către acele direcții este nesemnificativ. Drumurile naționale importante sunt legate de centură. Nu știu ce mai vrei. Să fie o bretea pentru cei care merg la Amați, Ambud sau Mărtinești?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.