Ultima actualizare: azi, 08:27

Locale

Copil mort de o lună ţinut în cuşca câinelui pentru a nu pierde alocaţia!

Un caz șocant a fost descoperit ieri seara în județul vecin, Maramureş, unde un copil mort de o lună a fost ţinut în cuşca câinelui pentru a nu pierde alocaţia! Copilul de doar 12 ani, decedat în urmă cu o lună, a fost ținut de tatăl său în cușca câinelui, pentru a primi alocația si banii pentru îngrijirea lui, fiind copil cu handicap.

Cazul din Sighetu Marmației a fost descoperit de un vecin, care a alertat poliția, după ce a constatat că nu mai văzuse copilul de multă vreme.

Acesta le-a cerut părinților copiilor permisiunea să îl vadă, însă aceștia au refuzat categoric, moment in care vecinul a alertat poliția, iar trupul copilului a fost găsit într-un sac, ascuns în cușca câinelui, conform antena3.ro.

Părinții copilului au fost reținuți pe loc, iar trupul neînsuflețit a fost dus la morgă, pentru a se stabili cum a survenit decesul.

Poziţia IPJ Maramureş:

Aseară, 23 mai, la ora 21.09, polițiștii din Sighetu Marmației au fost sesizați prin S.N.U.A.U. 112 de către un bărbat, cu privire la faptul că nu a mai văzut de mai multă vreme un tânăr din vecini și bănuiește că i s-ar fi întâmplat ceva.

Polițiștii s-au deplasat la fața locului, iar în urma verificărilor, într-o anexă a unui imobil de pe strada Câmpu Negru din municipiu, au găsit într-un sac de plastic, cadavrul unui minor de 14 ani.

Corpul neînsuflețit al minorului a fost transportat la morgă în vederea efectuării necropsiei, pentru stabilirea cauzei decesului.

Tatăl minorului, un bărbat de 48 de ani, a fost internat la Spitalul de Psihiatrie Sighetu Marmației în vederea efectuării unei expertize psihiatrice.

În cauză, verificările continuă sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Sighetu Marmației.

 

3 comentarii

  1. Horațiu Răspunde

    Asta este judetul vecin mult lăudat despre care tot vorbiți….?????
    Asta da un neam de urmat….de luat pildă….BRAVO BRAVO
    Prietenii noștri vecini dragi…….🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

  2. Nae Răspunde

    Si se mai gasesc cu gramada minti luminate care sunt impotriva pedepsei cu moartea.

  3. Aaa Răspunde

    Exagerezi. Nu l-a omorât el, era disperat după bani ca si tu după alcool

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.