Ultima actualizare: azi, 20:44

Publicitate

Terapie cu Oxigen Hiperbar, la Clinica Korall

Terapie cu Oxigen Hiperbar, la Clinica Korall. Datorită cooperării dintre dr. Csaba Kovács și Clinica Korall, tratamentul cu Oxigenoterapie hiperbară (HBOT) a devenit disponibil și pentru pacienții din județul Satu Mare.

Efectele benefice ale oxigenului hiperbar:

Crește oxigenarea ţesuturilor și a celulelor, crește metabolismul, scade inflamația în corp, stimulează activitatea sistemului imunitar, îmbunătățește circulația periferică și în cazul pacienților diabetici îmbunătățește activitatea enzimelor celulare, scade efectele toxice ale chimioterapiei și radioterapiei, îmbunătățește memoria și stimulează activitatea creierului.

Deși terapia cu oxigen hiperbar a fost folosită în principal în perioada pandemiei, de pacienții cu sindrom post-Covid, tratamentul poate juca, de asemenea, un rol important în tratarea mai multor afecțiuni precum:

Boli pulmonare, accident vascular, crește eficiența recuperării post-traumatice, iar în cazul uzurii cartilajelor, rupturii de ligamente și herniei de disc, este indicată completarea procesului de vindecare cu acest tratament, recuperarea țesutului hepatic.

Terapia de oxigen hiperbar este de asemenea eficient de tratamentul tulburărilor legate de percepția gustului și mirosului, paralizia nervului facial, neuropatia diabetică, meningită, pacienții tratați pentru cancer deoarece promovează efectele tratamentului primar ca tratament adjuvant.

Datorită oxigenului inhalat la presiune mare, țesuturile devin bogate în oxigen, devin „pline de viață”.

Ședințele de oxigenoterapie hiperbară sunt confortabile și relaxante, tot ce trebuie să faci, este să respiri exigen 100% pur în interiorul unei camere cu presiune atmosferică crescută îmbunătățește distribuția oxigenului prin organism.

Pentru programări și mai multe informații, sunați la 0361.412.037, 0361.800.820 sau 0772.054.033, sau vizitați personal Clinica Korall din municipiul Satu Mare, strada Piața Eroii Revoluției, nr. 22.