Ultima actualizare: azi, 17:36

Locale

Florin Piersic vine la Ardud. „Spectacolul meu înseamnă poezie, înseamnă o istorie a teatrului”

Florin Piersic, cel mai apreciat și îndrăgit actor român, va încânta publicul ardudean și nu numai, sâmbătă, 21 mai, de la ora 18.00, de pe scena Casei de Cultură “Dr. Augustin Mircea” din Ardud.
Timp de de două ore, marele maestru al teatrului și cinematografiei românești, Florin Piersic, va recita versuri, va depana amintiri din cariera sa impresionantă și va stârni hohote de râs și ropote de aplauze în maniera proprie consacrată.
Spectacolul “Nu-ntreba câți ani am“ este un tribut adus teatrului românesc într-o formă originală menită să sensibilizeze publicul. Florin Piersic e deschis, cald, emoţionează profund prin cuvintele bine alese și simpla sa prezență garantează bună dispoziţie printr-un umor natural.
Despre momentele inedite care vor fi puse în scenă la Ardud, maestrul Florin Piersic vorbește cu vădită plăcere:
„Spectacolul meu înseamnă poezie, înseamnă o istorie a teatrului în care, alături de mine, îi pomenesc celor prezenţi pe unii dintre cei mai mari artişti ai acestei ţări. Vin în faţa publicului cu dorinţa de a-l sensibiliza, de a transmite un mesaj de frumos, de bucurie, de speranţă şi, dacă până la sfârşitul celor aproape două ore văd zâmbetul pe faţa lor sau lacrima în colţul ochilor, înseamnă că mi-am atins scopul.”
Casa de Cultură “Dr Augustin Mircea” din orașul Ardud, SÂMBĂTĂ, 21 MAI, ORA 18.00, pentru a fi alături de maestrul Florin Piersic și pentru a vă bucura de momente unice.
Prețul biletului: 30 LEI
Bilete, rezervări și informații de luni pana vineri, între orele 09.00-14.00 la Casa de Cultură “Dr Augustin Mircea”, la Primăria Ardud și la numărul de telefon 0742.854.145
* Spectacolul nu se adresează copiilor sub 7 ani!

2 comentarii

  1. Domide Răspunde

    Se va enerva Adrian Cozma ca Victoras l-a dus pe Florin Piersic la dușmanul din Ardud și nu-i mai plătește consumația la Campionii

  2. El Brasil Răspunde

    Maestre rău ai mai coborât ștacheta. Măcar fosta ta soție (care trăiește în Ungaria de mult) știa bine când să tragă obloanele. Mai e puțin și îl ajungi din urmă pe Arșinel. În locul tău nu aș strica imaginea care dealtfel este absolut binemeritată. Eu zic că spectacolul s-a încheiat. Nu de alta dar știi bine cât de jenant s-a dus colega de scenă al lui Arșinel, nu?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.