Ultima actualizare: azi, 15:55

Locale

FOTO. Trei persoane din județul vecin, dispărute. Căutate inclusiv în Satu Mare

Trei persoane din județul Bihor au fost date dispărute dispărute în ultimele zile. Două femei și un bărbat sunt căutați inclusiv în Satu Mare.

Tânăra Marc Nina Estera, din satul Fughiu, județul Bihor ar fi plecat vineri, de acasă, în jurul orei 13.20, și nu s-a mai întors.

Nina are 1,80 m înălțime, aproximativ 80 de kilograme, constituție atletică, faţă ovală, ochi negri, păr lung brunet, pe care obișnuiește să-l prindă în coc.

Conform informațiilor date, în momentul în care a plecat de acasă, era îmbrăcată cu o jachetă neagră din catifea, cămașă neagră cu dungi albe, pantaloni sport negri, pantofi sport albi, ghiozdan negru din piele.

Polițiștii din cadrul Poliției Orașului Valea lui Mihai au fost sesizați la 6 mai că Horvath Boby în vârstă de 32 de ani, din localitatea bihoreană Valea lui Mihai, ar fi plecat voluntar de la domiciliu în urmă cu o lună, perioadă în care ar fi fost văzut la o fermă de animale din Valea lui Mihai, iar din data de 24 aprilie, nu se mai știe nimic de el.

Boby are 1,80m înălţime, greutate aproximativ 75 de kg., constituție atletică, faţă ovală, ochi albaștri, păr brunet, tuns scurt. Acesta are tatuate două nume și chipul lui Isus pe piept, iar pe ambele antebrațe are tatuaje de tip simbol tribal.

Bărbatul purta tricou negru, hanorac gri cu glugă, blugi albaștri, șapcă neagră cu cozoroc, pantofi sport negri.

Polițiștii Secției nr.5 de Poliție Rurală Oradea au fost sesizați la 7 mai, de familia unei femei de 34 de ani, din localitatea Oșorhei, județul Bihor, Vereș Georgeta Sorina că, acesta a plecat voluntar de la domiciliu la 6 mai, în jurul orei 13.00 și nu a mai revenit.

Georgeta are 1,70m înălţime, greutate aproximativ 55 de kg., faţă ovală, ochi căprui, păr brunet, lung, prins în coc.

ÎMBRĂCĂMINTE: Geacă roșie, pantaloni crem, pantofi sport de culoare deschisă.

Cetăţenii care pot furniza orice informaţii în legătură cu aceste persoane sunt rugaţi să contacteze cea mai apropiată unitate de Poliţie şi să apeleze gratuit numărul de telefon 112!

Nu uitaţi că orice informaţie poate readuce o persoană dispărută în sânul familiei!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.