Ultima actualizare: ieri, 19:32

Locale

FOTO/VIDEO. George Simion, la Sâmbra Oilor: Berea e bună și la Satu Mare

George Simion se află, astăzi, în județul Satu Mare. Liderul Alianței pentru Unirea Românilor (AUR) este prezent la festivalul Sâmbra Oilor.

Liderul AUR a făcut o baie de mulțime, s-a fotografiat cu oamenii și a declarat că își dorește ca măcar de sărbători să existe unitate.

,,Berea e bună și aici și sper să nu ne mai dezbinăm între atâtea partide, măcar de zilele naționale, de sărbători să ne reunim”, a declarat George Simion, la Sâmbra Oilor.


CITEȘTE ȘI:

16 comentarii

  1. 💩💩💩💩💩 Răspunde

    💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩

  2. Iulian Răspunde

    Te numești patriot si nu faci diferența între OAȘ și Maramureș, e tot una?

    Mai mult, spui ca Oașul a fost candva parte a Maramureșului istoric, câtă prostie in capul unora !

    Eu zic sa rămâneți la fluturat de steaguri și scandări de galerie că atât puteți.

  3. Hâc Răspunde

    Acuma mai rămâne să aflăm reacția oșenilor că intrusul ăsta de Simion asta bea otravă de bere în loc de sfânta pălincă! Da trebuie făcut ceva tovarăși! Ce păziți acolo? Vedeți că scapă neîmbătat din mâinile voastre! Ce o să creadă țara despre voi?

    • Vânătorul Răspunde

      Ca am băut sheps cu mata

      • Hâc Răspunde

        Ai tu ce ai cu shepsul ăla. Sper că încă îți stă în gât și acuma. Că nu alunecă ca și pălinca ta oșenească de cubă. Apoi când te treziși ai capul cât de un elefant și mănânci saridonul cu cutii întregi. Veizi că pe tac-tu l-am uitat undeva prin ceva șanț. Era prea obosit de la prea mult sheps.

    • Y Răspunde

      Da tu crezi ca pe noi ne doare la basca de parerea unor boschetari ca tine. Ba zdrenturosilor ce sunteti, care nu stiti numa sa bagati batul prin gard, care in realitate sunteti vai mama voastra.

      • Hâc Răspunde

        Habar nu ai cu cine vrei să parlamentezi și habar nu ai de restul aspectelor. Ești setat pe mici și pălincă, restul la tine nu contează. Cine îți plătește pe ăla îl sau o aplauzi. Amator de circ ieftin. Hâc la pătrat. Știu că nu-ți convine și nu ești obișnuit că ți se spune în față dar puțin îmi pasă de suflețelul tău gingaș.

        • Y Răspunde

          Infectule, arunca-te intr-un canal.

          • Hâc

            Nu prea se poate că deja tu ocupi tot spațiul de acolo. Infect e ăla care se ia pe nevăzute de celălalt fără să fie provocat. Cine crezi că e curios de părerea ta? Bea un sheps îmbunătățit și mai bine taci.

  4. CATRINEL RAȚ Răspunde

    SIMION ESTE O MIZERIE. VOTAȚI PSD!

  5. . Răspunde

    Panarama e situl asta 😂
    Se intrec cine pe cine sa jignesca mai cu spor 😂

    • De aici înțelege fiecare ce vrea Răspunde

      Apoi poți citi GNV că acolo nu există riscul ăsta. Numai să-ți iei ceva triferment că altfel riști ceva deranj stomacal pe măsură.

  6. Iliescu Roman Răspunde

    Simion PRESEDINTE !!!

  7. c-block Răspunde

    Doar în șoaptă spun că înainte de megatâmpenia asta mediatizată excesiv și de ani buni s-a organizat ceva la Turț exact cam cum era pe vremuri. Oamenii s-au adunat, s-au măsurat și au petrecut cu mâncare, băutură și muzică tot ce vreți. Cum fac oamenii normali și nu ca și hienele astea care profită de ocazie. Parcă și văd că de la anul se vor înmulți astfel de evenimente strict locale și mai restrânse dar PE SUBIECT ȘI FĂRĂ ACEST CIRC! Pentru că eu cred că oamenii sunt sătui deja. Vorba aia e plin podul de promisiuni roz și mai ales neonorate. Nu de asta avem nevoie. Felicitări organizatorilor din Turț! Bravo! Și plăcuță suedeză din plin tuturor fomiștilor de puliticieni. Sper din tot sufletul că i-am supărat cu comentariul meu. Herbak gros mai au unii.😱😲💩💩💩🤯

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.