Ultima actualizare: azi, 12:11

Locale

FOTO. Bărbați reținuți pentru camătă și șantaj, în Satu Mare. Zeci de mii de euro confiscați

În cursul acestei dimineți, 27 mai, polițiștii din cadrul  Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Satu Mare, au  efectuat  11 percheziții domiciliare, în județul Satu Mare, la persoane bănuite de săvârșirea infracțiunilor de camătă și șantaj.

Totodată, polițiștii au pus în aplicare 65 de mandate de aducere a persoanelor la sediul Poliției, pentru audieri. În urma activităților desfășurate au fost ridicate sumele de 230.000 de lei, 28.000 de euro, bunuri, precum și diverse înscrisuri, care atestă faptul că se acordau sume de bani cu dobândă la diferite persoane.

Față de trei bărbați, de 25, 35, respectiv 38 de ani, toți din județul Satu Mare s-a luat măsura reținerii pentru o perioadă de 24 de ore, pentru săvârșirea infracțiunilor de cămătărie și șantaj. La data de 28 mai, bărbații vor fi prezentați instanței în vederea luării de măsuri legale.

La activitate au participat polițiști din cadrul structurilor de investigații criminale, Serviciului de Investigare a Criminalității Economice, Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase, Serviciului de Ordine Publică, Serviciului pentru Acțiuni Speciale, Serviciului Criminalistic și Biroului pentru Protecția Animalelor.

Suportul de specialitate a fost asigurat de către Direcția Operațiuni Speciale din Poliția Română. La activitate au participat și jandarmi din cadrul Inspectoratului Județean de Jandarmi Satu Mare.

Sursa: IPJ Satu Mare

4 comentarii

  1. Vasile Răspunde

    Poliția știa de foarte mult timp de abuzurile din Stâna,doar că le-au tolerat.

  2. Vasile Răspunde

    Cred că ar trebui că procurorii să verifice și taxele de protecție din comunitatea respectivă.

  3. Vlad Tepes Răspunde

    Pariem ca judecatorii nu-i aresteaza ?
    Nu de alta dar mai trebuie sa-si aranjeze lucrurile, sa mai stearga niste probe, sa mai ameninte sau sa “lamureasca” potentiali martori…etc.

  4. Aspi Rina Răspunde

    In satul Stana s-au aciuat borfasi de pe intreg cuprinsul tarii,devenind cea mai periculoasa localitate din judet!Localnicii romani si-au vandut acestora proprietatile pe bani de nimic,de frica lor !Faradelegile in acel sat sunt mai mari decat in vestul salbatic !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.