Ultima actualizare: ieri, 21:48

Locale

FOTO. Donație către Spitalul Județean. Secția de Ortopedie, dotată cu aparatură modernă

Asociația Rotaract Club Satu Mare a donat secției de Ortopedie a Spitalului Județean de Urgență Satu Mare aparatură medicală modernă, din fondurile strânse ca urmare a campaniei “O Cană de Fericire”

,,În ciuda faptului că 2021 a fost un an dificil din cauza contextului pandemic, am continuat tradiția campaniei noastre de suflet “O CANĂ DE FERICIRE”, iar din sumele adunate am reușit să achiziționăm și să donăm un injectomat și un monitor multiparametric de monitorizare a funcțiilor vitale.

Aparatura medicală a fost donată Secției de Ortopedie, unde a fost recepționată cu bucurie de către domnul dr. Virgil Anițaș și de doamna asistent șef Violeta Domide. Dar din dar se face Rai, astfel că le mulțumim încă o dată sătmărenilor care au luat parte la proiectul nostru și care ne-au sprijinit cu donații, pentru ca și noi să putem dona mai departe aparatura necesară Spitalului”, au spus reprezentanții Rotaract.

În anii anteriori Rotaract a sprijinit Spitalul Județean de Urgență Satu Mare cu următoarele donații:

  • bilirubinometru, donat secției de Neonatologie (2014);
  • cardiotocograf, donat secției de Obstetrică-Ginecologie (2015);
  • instrumentar specific, pentru secția de Gastroenterologie; saltele și prize cu cuplă rapidă pentru oxigen, pentru secția de ATI (2016);
  • instrumentar specific, donat secției de Chirurgie (2017);
  • un sistem de monitorizare a bebelușilor care sunt internați în cadrul Secției de Neonatologie (2018);
  • rezectoscop, teacă cistoscop, mecanism de deflectare cateter cu două porturi de instrumentar, punte cistoscop cu un port de instrumentar, garnituri canal de lucru cistoscop și pensă recuperare calculi cu vârf lung, donate secției de urologie (2019);
  • teste rapide pentru depistarea virusului SARS-Cov2 (2020).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.