Ultima actualizare: ieri, 21:51
Locale

Când începe distribuirea ajutoarelor alimentare în municipiul Satu Mare

Distribuirea ajutoarelor constând în produse alimentare de la Uniunea Europeană la nivel de municipiu reședință de județ are loc în perioada 10 mai – 20 mai 2022, de luni până vineri de la ora 8 la 14 în locația fostului Centru de zi Speranța de pe strada C.A. Rosetti nr. 2.

Direcția de Asistență Socială Satu Mare dă startul marți, 10 mai 2022, la distribuirea produselor alimentare oferite în cadrul Programului Operațional Ajutorarea Persoanelor Dezavantajate persoanelor defavorizate.

Conform informării pe care o vor primi prin poștă, beneficiarii de ajutoare alimentare de la UE trebuie să se prezinte pentru ridicarea cutiilor cu actele de identitate. În evidențele Direcției de Asistență Socială se află 61 de beneficiari de ajutor social și 267 de persoane din familii care beneficiază de de alocație pentru susținerea familiei.

Ajutoarele alimentare de la UE se acordă prin Programul operaţional Ajutorarea persoanelor defavorizate. În municipiul Satu Mare, de distribuirea ajutoarelor alimentare de la Uniunea Europeană se ocupă Direcţia de Asistenţă Socială. Conform legii, fiecare membru din familia beneficiară are dreptul la câte o cutie de alimente de la Uniunea Europeană.

Un comentariu

  1. doi Răspunde

    Inainte de electorat cu 2-3 saptamani

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.