Ultima actualizare: azi, 16:05

Locale

FOTO. Film horror cu actriţe celebre, filmat în judeţul Satu Mare: Ispita în adâncurile pădurii

Cameramanul sătmărean Erik Geiger filmează o producţie video în limba maghiară cu cadre realizate doar din județul Satu Mare. Intitulat „FOTO. Film horror cu actriţe celebre, filmat în judeţul Satu Mare: Ispita în adâncurile pădurii”, acesta se va difuza în cinematografe începând cu anul viitor iar printre actori se află două nume recunoscute la nivel internaţional.

Sătmăreanul descrie filmul Kísértés az erdő mélyén (Ispita în adâncurile pădurii) ca fiind unul de groază cu feeling american, înregistrat în limba maghiară.

Christian Dénes este realizatorul filmului alături de regizorul Patrik Berki, un copil actor, interpret și scriitor, asistenta în producție, Ami Geiger și cameramanul Erik Geiger. Filmul este produs de GG Production.

Despre Film
Filmul este despre studenta Olivia și prietenii săi, Bryan, Lora, Kevin și Jack care vor să se relaxeze. Prin urmare, nimic nu putea să fie mai bun decât o vacanță neașteptată într-un loc legendar din Transilvania, pentru a uita de stresul anului școlar în principal cu timp activ și experiență.

Pleacă devreme în locul dorit. Prima zi începe bine, proprietarul, domnișoara Hills îi întâmpină și apoi predă casa închiriată, după care pleacă acasă în satul cel mai apropiat. Poți să-ți începi vacanța fantastică fără…?!

Apoi, însă, în casa în care locuiesc, încep să se petreacă lucruri ciudate. Mai târziu, o legendă este dezvăluită despre o tânără violată în mod regulat de tatăl ei într-un mod necinstit, care mai apoi și-a ucis și și-a măcelărit familia cu sânge rece.

Bărbatul era stăpânit de un demon și apoi controlat de el. Louisa este nesfânta care își caută fericirea pierdută în casa în care este. Se îndreaptă către un medium, apoi văd cu ce creatură oribilă au de-a face. Ceremonia de exorcizare începe imediat, care are să se încheie cu succes, deși supraviețuitorii au lăsat o amprentă profundă asupra lor.

 

Actori au fost weekendul acesta la Carei

În acest final de săptămână, renumiții actori ai filmului au fost la Carei. Printre ei se numără Sebestyen Katja care joacă rolul unei profesoare de matematică. Katja este vedetă pe canalul maghiar TV2 și este o cântăreață cunoscută în toată Ungaria. Caroline Boulton este o actriță britanică cunoscută internațional care joacă rolul unei profesoare de engleză. A fost prezentă în mai multe producții de la Hollywood, a jucat în filme de groază și în alte filme de succes internațional precum Hercules.

Actorii

Caroline Boulton – Lidia Watson
Balázs Andrea – Miss Hills
Kosik Anita – Helen
Sebestyén Kátja – Miss. Roberts
Nagyidai Gergő – Pool Medison
Kádár Virág – Louisa
Tripon Diána – Olivia
Botos Vivien – Lora
Szabó Kevin – Bryan
Bereczki Bence – Kevin
Dénes Christián – Jack
Juhász Margarét – Patrisha Williams

 

FOTO: GG Production

 

11 comentarii

  1. Loser Răspunde

    Care-s actrițele celebre?
    Sau, mai exact, sun celebre în ce domeniu, că la porno, unde am înțeles că unguroaicele sunt în top, nu mă uit!

    • Mauser Răspunde

      De aia e full cartierul roșu din Amsterdam și alte zone de profil cu românce???

      • 💩💩💩💩💩 Răspunde

        Mă, alea-s qurve, ca și mă-ta, adică se fwt pe bani, dar nu se filmează! Nu-i nimic nou, este cea mai veche meserie din lume, dusă la nivel de artă de către unguroaice.
        Moimele astea sunt porn-star wannabe-uri, ca și nevastă-ta și ca și soră-ta!

        • Mauser Răspunde

          Esti dezgustator. Ce ai cu mine? Sau tu esti @Loser? De fapt putin imi pasa. Du-te si balacareste-te singur in mocirla ta personala alaturi de ma-ta si de suratele ei care se produc pe unde apuca. Nu poti scoate o propozite pe orificiul bucoanal fara sa ai organul in gura?

    • Szabó Palincaru Răspunde

      Budapesta este capitala industriei prono. Asta spune multe despre natia lor. Problema e ca panaramele astea nici macar in domeniul asta n-au cum sa ajunga celebre. Arata de zici ca au facut programari la palincie in ultimii 20 de ani. Nu degeaba sunt actrite in film horror, la cum arata.

      • Mircea Răspunde

        Le face gabor celebre dupe ce invita la ele la primarie. Egy kiss putin palinko.

      • România Răspunde

        Capitala industriei in centrul Europei este Praga. Atat despre informatiile tale din domeniu. Ca este si la Budapesta piata de kurve cat vrei e alta treaba. Deocamdata turnee de profil si city breakuri se organizeaza de ani buni de fapt de decenii la cehi.

  2. X Răspunde

    Toti din domeniu stiu ca nu ai cum sa fi celebru daca joci intr-un film horror. Ca ajungi celebru dupa, e alta mancare de laturi.

  3. Nagasaky Răspunde

    Intrebarea e, oricarui pulifrici i se da dreptul sa faca orice filme in SM?? N-are decat sa faca in Hu.

    • El Brasil Răspunde

      Da’ când o venit amerlocii să facă film la castelul Karolyi din Carei și au plătit mai mult de o grămadă de bani pentru asta atunci era bine, nu? Ați primit de pomană o grămadă de clădiri pe care nu sunteți în stare să le exploatați și să le îngrijiți. Când vin alții imediat sună alarma. Nu mai bine v-ați îngriji de ele cum trebuie? Slovacii scot o groază de bani din cetățile lor reabilitate. Cât timp nu vă veți ști prioritățile numai în astfel de stări de frustare vă veți îneca amarul.

  4. hunu’Attila Răspunde

    C E L E B R E ???!!!
    Seriooooos???
    Vai de capul lor…
    Portalsm sunteți penibili și voi ca și gioarsele pe care le promovați…
    🤮

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.