Ultima actualizare: azi, 21:59

Locale

FOTO. Negrești Oaș, capitala fotbalului pentru elevii de la gimnaziu

Negrești Oaș a fost timp de patru zile capitala fotbalului pentru elevii de la gimnaziu. În cadrul finalei de astăzi, primarul Aurelia Fedorca a înmânat trei cupe tinerilor participanți.
„Am asistat azi la o finală de excepție și mi-a fost greu să înmănez doar trei cupe văzând atâta muncă pe teren. Privind acesti copii am certitudinea că viitorul sportului românesc este asigurat, iar acolo unde este muncă sunt și rezultate”, a precizat primarul Negrești Oaș, Aurelia Fedorca.
Oraşul Negrești-Oaș a găzduit, la sfârşitul acestei săptămâni, etapa finală a Olimpiadei Naţionale a Sportului Şcolar 2022 la fotbal pentru băieți, gimnaziu.
La start s-au aliniat opt echipe din toată țara, respectiv Școala Gimnazială nr. 165, București; Școala Gimnazială nr. 29, Galați; Școala Gimnazială „Turoczi Mozes”, Târgu Secuiesc; Liceul cu program Sportiv Botoșani; Școala Gimnazială „Traian”, Pitești; Școala Gimnazială „Axente Sever”, Aiud; Școala Gimnazială „Mihai Eminescu”, Năsăud; Școala Gimnazială „Anton Pann”, Voluntari.

Premiul întâi a fost înmânat Școalii Gimnaziale „Turoczi Mozes” din Târgu Secuiesc, locul doi Șclii Gimnaziale „Traian” din  Pitești, iar locul trei Școlii Gimnaziale nr. 29, Galați.

𝗣𝗿𝗲𝗺𝗶𝗶𝗹𝗲 𝘀𝗽𝗲𝗰𝗶𝗮𝗹𝗲 𝗮𝘂 𝗳𝗼𝘀𝘁:
𝗖𝗲𝗹 𝗺𝗮𝗶 𝘁𝗲𝗵𝗻𝗶𝗰 𝗷𝘂𝗰𝗮̆𝘁𝗼𝗿 – 𝗚𝗿𝗶𝗴𝗼𝗿𝗲 𝗗𝗮𝗿𝗶𝘂𝘀 𝗔𝗹𝗲𝘅𝗮𝗻𝗱𝗿𝘂, 𝗦̦𝗰𝗼𝗮𝗹𝗮 𝗚𝗶𝗺𝗻𝗮𝘇𝗶𝗮𝗹𝗮̆ „𝗧𝗿𝗮𝗶𝗮𝗻”, 𝗣𝗶𝘁𝗲𝘀̦𝘁𝗶
𝗖𝗲𝗹 𝗺𝗮𝗶 𝗯𝘂𝗻 𝗽𝗼𝗿𝘁𝗮𝗿 – 𝗧𝗼𝗮𝗱𝗲𝗿 𝗠𝗮𝗿𝗶𝗼 𝗩𝗮𝗹𝗲𝗻𝘁𝗶𝗻, 𝗦̦𝗰𝗼𝗮𝗹𝗮 𝗚𝗶𝗺𝗻𝗮𝘇𝗶𝗮𝗹𝗮̆ 𝗻𝗿. 𝟮𝟵, 𝗚𝗮𝗹𝗮𝘁̦𝗶
𝗚𝗼𝗹𝗴𝗲𝘁𝗲𝗿 – 𝗩𝗮𝗿𝗴𝗮 𝗡𝗼𝗿𝗯𝗲𝗿𝘁, 𝗦̦𝗰𝗼𝗮𝗹𝗮 𝗚𝗶𝗺𝗻𝗮𝘇𝗶𝗮𝗹𝗮̆ „𝗧𝘂𝗿𝗼𝗰𝘇𝗶 𝗠𝗼𝘇𝗲𝘀”, 𝗧𝗮̂𝗿𝗴𝘂 𝗦𝗲𝗰𝘂𝗶𝗲𝘀𝗰
„Felicit toate echipele participante, toți elevii și pe antrenorii lor, deopotrivă, pentru că au ajuns în această fază a competiției și îi asigur ca voi susține și în continuare performanța și sportul în școală. Primul lucru care te învaţă sportul este să fii perseverent. Vom admira şi respecta învingătorii şi vom fi alături de învinşi, pentru că fără ei, învingători şi învinşi, nu ar exista ideea de competiţie. Felicitări organizatorilor pentru un eveniment de excepție! Știu că aici au pus umărul o echipă serioasă de cadre didactice și elevi a Liceului Teoretic, Școlilor Gimnaziale 1 și 3, Asociaţiilor sportive, care împreună cu toți colegii lor din oraș au făcut ca acest eveniment să fie excepțional”, a transmis primarul Negrești Oaș, Aurelia Fedorca, pe pagina ei de Facebook.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.