Ultima actualizare: azi, 20:48
Locale

FOTO. Peste 50 de permise reţinute astăzi în Satu Mare. Vitezomanii, vânaţi de Rutieră

În cursul zilei de azi, Serviciul Rutier Satu Mare a desfășurat o acțiune de prevenire și combatere a nerespectării regimului legal de viteză, precum și a depășirilor neregulamentare, pe principalele artere care tranzitează județul.

Având în vedere condițiile meteo favorabile, precum și faptul că partea carosabilă uscată i-a tentat pe anumiți conducători auto să încalce limitele de viteză legale impuse de lege, polițiștii rutieri au desfășurat activități specifice care au avut ca scop prevenirea producerii unor evenimente rutiere grave, printr-o prezență activă în teren, utilizând în acest sens și cinemometrul radar TRUcam.

În urma desfășurării acțiunii, a fost luată măsura complementară de suspendare a exercitării dreptului de a conduce vehicule pe drumurile publice în cazul a 55 de conducători, sancțiunile pecuniare fiind de peste 90.000 de lei. Din totalul de 55 de permise de conducere, 51 au fost reținute pentru nerespectarea regimului legal de viteză, iar 4 conducători auto au efectuat manevra depășirii neregulamentare, pe sectoare de drum unde acest lucru este interzis.

Serviciul Rutier Satu Mare va desfășura constant astfel de acțiuni și în viitor, pentru că primordială este siguranța tuturor participanților la traficul rutier. Totodată, fiecare conducător auto trebuie să conștientizeze faptul că o conduită sănătoasă în trafic contribuie la menținerea unui climat de siguranță și liniște în societate.

6 comentarii

 1. Încă unul fără BMW Răspunde

  👏👏👏👏
  🎉🎉🎉👍👍👍

 2. Satmarean1 Răspunde

  👍👏👏👏👏👏👏👏

 3. Nuconteaza Răspunde

  Știți cumva daca băieții de la rutieră au cont de Revolut?

 4. Nae Răspunde

  Foarte bine.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.