Ultima actualizare: azi, 20:40

Locale

Poliția explică de ce l-a încătușat pe activist. A furat pisica unei femei

Inspectoratul de Poliție Județean (IPJ) Satu Mare a reacționat după acuzațiile unui activist pentru protecția animalelor, care a susținut că a fost bătut de oamenii legii. Potrivit IPJ Satu Mare, bărbatul a luat pisica unei femei, a refuzat să înapoieze animalul, după care a devenit agresiv cu polițiștii.

În urma acestor evenimente, bărbatul a fost încătușat, condus la sediul poliției și amendat cu 3.000 de lei.

Ce spune Poliția:

,,La data de 10 mai, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Carei au fost sesizați de către o femeie de 21 de ani din Carei, despre faptul că pe o stradă de pe raza municipiului ar fi avut neînțelegeri cu un bărbat de 34 de ani, domiciliat în aceeași localitate, legate de dreptul de proprietate asupra unei pisici.

Ajunși la fața locului, polițiștii au constatat că aspectele sesizate se confirmă. Astfel, bărbatul ar fi refuzat să îi înapoieze femeii animalul și ar fi manifestat un comportament agresiv și față de polițiștii prezenți.

Din acest motiv, bărbatul a fost încătușat și condus la sediul poliției. Acestuia i-a fost aplicată o sancțiune contravențională, în cuantum de 3000 de lei, conform prevederilor Legii nr.61 din 1991, respectiv pentru ,,împiedicarea organelor de poliție de a lua măsuri pentru restabilirea ordinii publice”.

 


CITEȘTE ȘI:

2 comentarii

  1. alecu Răspunde

    Auzi, bre, da pe aia de fura lemne cu camioanele nu-i aresteaza?

  2. Eugen Răspunde

    Polițiștii din aceasta poveste sunt niște vagabonzii și idiotii care se cred mari smecheri in Carei. Ei uita ca nu masa și taica-su în plătesc, ci tocmai cetățenii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.