Ultima actualizare: ieri, 20:44

Locale

Trei laptopuri Zenbook și Vivobook recomandate de la ASUS

Suntem siguri că ați auzit de ASUS, compania taiwaneză fondată în 1989, care a reușit să acapareze o cotă interesantă din piața notebook-urilor. Principalul motiv al creșterii sale exponențiale este, fără îndoială, acela de a oferi laptopuri de înaltă calitate, bine finisate, la un preț accesibil, precum și opțiuni high-end pentru cei mai pretențioși utilizatori.

Tocmai gama largă de public țintă căreia i se adresează marca, care acoperă atât utilizatorii de bază, cât și profesioniștii care își folosesc computerul ca instrument de lucru, poziționează Asus ca o alternativă excelentă atunci când se gândește să cumpere un nou laptop. Dacă acesta este cazul tău și te întrebi ce model va fi cel mai bun, citește mai departe pentru a afla care sunt cele mai bune laptopuri Asus disponibile pe piață.

Fie că este vorba de editare video, de procesare foto sau de sarcini mai administrative, veți găsi un laptop Asus perfect pentru dumneavoastră.

ASUS VivoBook 14

Acest laptop Asus este unul dintre cele mai bune modele pe care compania le oferă în prezent și credem că este alegerea perfectă pentru cei care caută un laptop cu un raport calitate-preț bun. Este un computer care oferă performanțe superioare celorlalte modele ale companiei de la același nivel al gamei.

VivoBook 14 oferă un ecran de 14 inci cu o calitate FullHD cu rezoluție 1920 x 1080. Procesorul său Intel Core i7-10510U garantează o fluiditate excelentă pentru a putea îndeplini sarcinile zilnice, cum ar fi transferul de date, într-un mod sensibil rapid. În plus, acesta încorporează 4 porturi USB, HDMI și un cititor micro SD pentru a ajuta la transferul rapid de informații.

În ceea ce privește memoria internă SSD, aceasta oferă 512 GB de spațiu disponibil, mai mult decât suficient pentru a lucra fără probleme de stocare. Acesta vine cu Windows 10 și suita Open Office, antivirus și drivere de sistem. Gasiti Asus Vivobook pe Emag.

ASUS ZenBook 14

Cu Asus ZenBook 14, vă puteți ocupa de aproape orice sarcină cu rezultate bune garantate. Acesta vine cu un procesor Intel Core i5-102110u cu 4 nuclee, 8 fire, 6 MB smartcache, 64 de biți și până la 4,20 Ghz. Cei 8 GB de memorie RAM împreună cu hard disk-ul SSD de 520 GB permit acestui laptop să aibă o performanță foarte bună.

La nivel grafic, are o placă grafică integrată Intel UHD, iar în ceea ce privește sistemul de operare, acesta adaugă Windows 10 Home pe 64 de biți. Ce să spunem despre display-ul său? NanoEdge fără margini și ScreenPad 2.0 adaugă un plus de confort și libertate pentru a vă lăsa imaginația să zburde și pentru a nu întâmpina niciun fel de impedimente sau încetineală atunci când creați.

Designul și construcția acestui ZenBook este unul dintre cele mai subțiri de pe piață, creând un ultraportabil foarte compact și extrem de ușor. Unghiurile largi de vizualizare, claritatea și culorile vii, împreună cu balamaua ErgoLift, vă permit să vă bucurați de conținut și de tastare fără obstacole. Descoperiti oferta Emag la laptopurile Asus ZenBook.

ASUS VivoBook Flip 14

Dacă sunteți în căutarea unui notebook Asus de clasă medie, cu un preț moderat, dar cu standarde ridicate de calitate, viteză și versatilitate, VivoBook Flip 14 este cea mai bună alegere. Un model convertibil 2 în 1 al producătorului care, similar propunerilor din acest articol, oferă 8 GB de memorie RAM și un hard disk SSD de 256 GB.

În ceea ce privește procesorul, acesta încorporează procesorul Intel Core i3 cu 4 nuclee de până la 2,1 Ghz pentru a vă face experiența de utilizare, deschiderea aplicațiilor și derularea generală cât mai ușoară posibil.

Placa grafică cu care este dotat Asus VivoBook Flip 14 este o placă grafică Intel Graphics de 2GB, grație căreia veți putea juca jocuri video nu prea solicitante, totul în Full HD. Windows 10 preinstalat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.