Ultima actualizare: azi, 15:49

Locale

Un șofer băut s-a răsturnat cu mașina în șanț, la Noroieni. Două persoane rănite

La data de 18 mai, în jurul orelor 18.00, polițiștii rutieri sătmăreni au fost sesizați prin apelul 112 despre faptul că, pe DJ 194 A, la ieșire din municipiul Satu Mare, s-ar fi produs un accident rutier, posibil cu victime.

În urma cercetărilor efectuate, polițiștii au stabilit faptul că un bărbat de 25 de ani, domiciliat în comuna Lazuri, sat Nisipeni, ar fi condus un autoturism pe strada Pădurea Noroieni din municipiul Satu Mare, având direcția de deplasare localitatea Micula-strada Gorunului iar, la pătrunderea într-o curbă la dreapta, ar fi pierdut controlul volanului și s-ar fi răsturnat în șanțul de la marginea părții carosabile.

În urma producerii accidentului rutier, a rezultat rănirea ușoară a conducătorului auto, precum și a unui pasager, în persoana unei femei de 27 de ani, din județul Bihor, cei doi fiind transportați la Spitalul Județean Satu Mare pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând o concentrație alcoolică de 0,81 mg/l alcool în aerul expirat, fiindu-i prelevate mostre biologice în vederea stabilirii cu exactitate a unei eventuale alcoolemii.

În cauză, cercetările sunt efectuate sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și conducerea pe drumurile publice a unui vehicul de către o persoană care se află sub influența alcoolului.

Sursa: IPJ Satu Mare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.