Ultima actualizare: azi, 08:47

Locale

Ursul păcălit de vulpe şi prietenii săi Masha si Ursul ajung în Satu Mare

Ursul păcălit de vulpe şi prietenii săi Masha si Ursul ajung în Satu Mare duminică, 8 mai de la ora 17:00 la Casa de Cultură a Sindicatelor!

Golden Party te invită la spectacolul savuros în care principalii protagoniști sunt Vulpea cea șireată și Ursul poate prea ușor de păcălit. Căutând mereu metode noi de a face rost de hrană fără prea mari bătăi de cap, Vulpea vrea să îl învețe pe Urs cum să pescuiască. Neștiind prețul pentru această activitate, Ursul se încumetă să ajute Vulpea.
După minute bune de umor și veselie, vom afla și deznodământul poveștii, învățând împreună că în viață, totul are un preț. Ce soartă a avut Ursul păcălit de Vulpe o să afle și noua generație de copii cărora vrem să le transmitem farmecul vechilor povești din popor.
Ursul păcălit de Vulpe continuă seria poveștilor copilăriei cu care generațiile de părinți sau bunici de acum au crescut. Povestea este pusă în scenă respectând toate indicațiile teatrului de păpuși, care pune accent pe conturarea fiecărui personaj, și unde, vocea naratorului este extrem de importantă.
Invitatii speciali din desenele animate rusesti Masha şi prietenul ei (actori dechizati ce personifică personajele) prezintă pentru micii spectatori un interactiv program de minidisco kids, baloane de sapun şi jocuri interactive.
Optional copiii au posibilitatea să se picteze pe faţă.
Durata spectacolului: 60 minute
Regia: Sabina Arsenie
Producător: Golden Party
Spectacol jucat de trupa de păpuşari FUNtasticii
Spectacol pentru audiență copii +2 ani
Locația: Casa de Cultura a Sindicatelor Satu Mare
Data: duminică 08 mai ora 17:00
Biletele se găsesc online pe Eventbook.ro şi goldenparty.ro, statiile SelfPay din Satu Mare sau la sala zilnic si înainte de eveniment în funcție de disponibilitate.

3 comentarii

  1. Beny Kira Răspunde

    Povești rusești. A cui a fost ideea aceasta genială?

    • x-ulescu Răspunde

      eu zic sa se interzica folosirea tuturor elementelor din tabelu lui Mendeleev , cine stie cu ce intentii subersive lea pus rusu in tabelu lui !!!

    • Mihai Răspunde

      Îl urăsc din suflet pe Vladimir Putin, dar iubesc cultura rusă! Păcat că unii nu aveți cultură!
      Putin este un tiran, dar va trece!
      E că și cum nu ai cumpăra mașini germane din cauza a ceea ce a făcut Hitler!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.