Ultima actualizare: azi, 16:37

Locale

VIDEO. Un nou segment din Centură, finalizat săptămâna viitoare. Întreaga lucrare, gata în iunie

Un nou segment din varianta de ocolire a municipiului Satu Mare va fi finalizat săptămâna viitoare, a declarat, astăzi, pentru TV1 Satu Mare, fostul prefect Radu Bud, în prezent inspector guvernamental.

Este vorba de primul segment al Centurii, de la Aeroportul Satu Mare până la podul peste râul Someș, mai exact nouă kilometri, la care se adaugă cei patru kilometri ce au fost deja inaugurați. Radu Bud a declarat, pentru TV1 Satu Mare, că acest prim segment va fi finalizat la sfârșitul acestei luni, pe data de 31 mai.

Inspectorul guvernamental a mai spus că întreaga lucrare va fi gata undeva la jumătatea lunii iunie.

,,Partea bună este că pe ultimii 4-5 kilometri, 15 iunie este asumată de către constructor ca și dată de finalizare”, a spus Radu Bud.

VIDEO: TV1 Satu Mare

 

16 comentarii

  1. GemeZamfirescu Răspunde

    “Partea buna este” ca ești o hahalera! Nu tu inspectore Chelbosan îl invitai pe Böde sa taie pamblici?Nu tu dadadeai asigurari ferme ca in mai ( la sfârșitul lui mai de fapt, ca la tine 30 de zile contează doar la salariu).Acu trei ani când spuneai ca in 18 luni o sa fie gata ,erai prefect,când spuneai ca in Decembrie o sa fie gata,erai suptprefect,când ziceai ca la sfârșitul lui mai o sa fie gata,erai inspector…când o sa fie i gata o sa fi cheleasulii,ca de fapt asta ai fost totdeauna,un securist,un turnător și un mincinos!

    • Constantin Ovici Răspunde

      Au intrat USL-PNL-PSD-ALDE în campanie electorală? Plin de postări posaci!
      Adi, du-te la birtul de pe Closca să plătești consumația!

  2. Nu-i Centura Răspunde

    o centura inconjoara tot orasul, Asta nu-i centura, ii doar sosea ocolitoare.

    • altu fără bmw Răspunde

      Păi așa se și cheamă! Variantă de ocolire! Numai unii umblă cu botezul și cu mielul!

      • Unu' Răspunde

        Las-o așa, unii își caută loc de muincă, și vii tu și le spulberi visul!
        Cum să spună “lucrez pe varianta de ocolire a municipiului satu mare”?!?
        Nu mai bine sună “lucrez pe centură …” 😛

  3. radical2 Răspunde

    Se putea sa nu intarzie? :)))))

  4. abc Răspunde

    Pentru orice eventualitate văd că au fost atenți ca anul să nu fie totuși specificat. Ca la noi la nimenea!🤔😱😲🥴🤮💩

  5. Satmarean 1 Răspunde

    La cat se intarzie in Ro la orice lucrare ,aceasta chiar ca a fost facuta intr-un termen rezonabil degeaba tot vociferati. Voi nu veti fi niciodata multumiti cu nimic. Si acum hai comentati…..!!!!!!

    • abc Răspunde

      Ce să mai comentăm? Câtă vreme a fost pandemie și am fost la coteț băgați așa că nici circulația cotidiană nu trebuia ocolită? Au făcut ce au vrut și cum au vrut cel puțin 6 luni! Trebuia de mult să fie gata predat. Întrebarea mea ar fi totuși cum s-a socotit termenul inițial de predare pentru că mă gândesc nu au supt-o din degetul mic data??? Dar ai dreptate, într-un fel totuși s-au mișcat mai rezonabil decât cu alte dăți. Rămâne numai speranța că la anul nu intră varianta la reparații capitale din cauza lucrărilor de proastă calitate. A se vedea în acest sens povestea fără de sfârșit cu podul Decebal.

    • cacamaca Răspunde

      Sa mori tu boule! La cat întârzie in Ro? Băi panarama in Ro firmele serioase au terminat inainte de termenul din contract! Dar aici nu este vorba ca se întârzie in Ro! Aici este vorba ca un bașinos chel minte si ne aburește de mai bine de trei ani! Un falit in privat , un hot dealtfel care a încasat banii de la clienți si nu a plătit masinile concesionarului ,încasează bani cu roaba din taxe si impozitele noastre ca sa faca nimic ba mai si minte ca un nesimțit ce este! Asta e subiect fraiere, hai comentează!

  6. Satmarean 1 Răspunde

    Esti un ..caca mai ….maca!

  7. Constantin Ovici Răspunde

    Pe centura asta, vor avea loc de muncă și târfele politice?

  8. Vasile Răspunde

    Bravo, în sfârșit se mișcă lucrurile.

  9. Marius Răspunde

    Si totusi azi e 2 Iunie si inca nu e deschisa nici o alta bucata din centura.

  10. altu fără bmw Răspunde

    @Marius. Probabil prim-bujetarul care trebuie să schimbă foaia din mai în iunie la calendarul de perete la șeful cu tăiatul panglicii încă nu s-a trezit din beția tradițională de ziua copilului și muncitorii încă nu știu că deja e luna iunie!🤔😱😲🥴🤪 Mai știi!?!?😱🥴😨🤪😪

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.