Ultima actualizare: azi, 21:59

Locale

A furat de la părinți, bunici și din magazin pentru a-și cumpăra droguri. Sătmăreanul, trimis după gratii

Un tânăr din Carei, dependent de droguri, a ajuns să fure în mod repetat din casa mamei sale, a bunicii sale şi în cele din urmă dintr-un magazin pentru a face rost de bani pentru viciile sale, informează Opinie de Carei. Într-un final, acesta a fost condamnat la închisoare cu executare.

Potrivit sentinţei, tânărul careian, în vârstă de 29 de ani, fără loc de muncă, recidivist, a sustras diverse articole vestimentare, un IPad, un router wireless, un aparat de ţigară electronică de la mama sa, cauzând un prejudiciu de 3.400 lei.

Tot de la mama sa, a mai furat o pereche de pantofi de damă şi o caserolă. De asemenea, a sustras de la tatăl său o pungă în care se aflau 107 lei. De la bunica sa a furat un telefon Nokia în valoare de 1.000 de lei.

Rămas fără bani, tânărul în cauză a ajuns să sustragă un bax de ulei dintr-un magazin. Toate bunurile furate au fost valorificate pe bani mărunţi. Potrivit sentinţei, tânărul a folosit banii pentru a-şi cumpăra alcool şi droguri.

Judecătoria Carei l-a condamnat pe tânărul careian la zece luni cu executare pentru săvârşirea infracţiunilor de furt, furt între rude în formă continuată, furt calificat între rude. Această pedeapsă se va adăuga la 1 (un) ani şi 6 (șase) luni închisoare şi 431 zile închisoare rămase neexecutate dintr-o sentinţă anterioară pronunţată pe numele careienului tot pentru săvârşirea infracţiunilor de furt.

Sursa: Opinie de Carei

2 comentarii

  1. Adolf Hitler Răspunde

    Drogații ăștia zici că sunt toți frați, aceași vicii și apucături deretardați !!!

    • @A.H. Răspunde

      @A.H. Substantele astea cred ca le spala si minima inteligenta ce le-a mai ramas de dupa atata alcool metilic consumat in exces pe langa. Nu vezi ce au patit si saracii de Saca, Kuka ori 💩💩💩💩💩?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.