Ultima actualizare: ieri, 22:26

Locale

Prognoza meteo. Vreme frumoasă și caldă la Satu Mare, cu înnorări temporare

Administrația Națională de Meteorologie a anunțat, luni, prognoza în intervalul 6 – 19 iunie. Potrivit ANM, în următoarele zile, vremea va fi instabilă, iar temperaturile se vor situa în jurul valorilor medii de 28 de grade Celsius.

Vremea în Transilvania

Valorile termice diurne vor avea ușoare variații până în data de 10 iunie, iar media acestora va fi de 25…26 de grade. După data de 10 iunie, vremea se va încălzi, iar în jurul datei de 16 iunie, media regională va fi de 30…31 de grade. După această dată, va exista din nou tendința de scădere a valorilor termice maxime spre medii de 28 de grade. Temperaturile nocturne vor avea ușoare oscilații pe tot parcursul intervalului, iar media acestora va fi de 11…14 grade. Pe aproape tot parcursul intervalului vor fi condiții pentru manifestări de instabilitate atmosferică. În perioada 9-11 iunie și după data de 16 iunie probabilitatea pentru averse torențiale și cantități mai importante de apă va fi ridicată.

Vremea în județul Satu Mare

Până în data de 9 iunie, în județul Satu Mare, vremea se anunță caldă cu maxime de până la 30 de grade Celsius. Sfârșitul de săptămână vine însă cu instabilitate atmosferică. Astfel, vineri și sâmbătă, meteorologii anunță ploi și chiar vijelii. Vremea redevine caldă duminică, 12 iunie. Începând de săptămâna viitoare, luni, 13 iunie, maximele termice vor fi în creștere până la valori, în medie, de 30…31 de grade. Mai mult, la mijlocul săptămânii viitoare sunt anunțat maxime de până la 34 de grade Celsius.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.